Suferinţele Oanei Roman: "Îmi lipseşte foarte mult"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Roman a cunoscut suferinţa sub toate formele ei în ultima perioadă. Fiica lui Petre Roman a trecut însă peste tot şi a mers mai departe, fără nostalgii, fără regrete.

Pentru Oana Roman, acest an nu a fost tocmai unul fericit. A trebuit să se obişnuiască cu absenţa tatălui, care a ales să se dedice mai mult actualei familii, să îi fie aproape Mioarei Roman, care se luptă de ceva vreme cu probleme de sănătate, să facă totul pentru ca relaţia cu Marius să reziste.

Deseori, situaţiile cu care se confrunta au trimis-o pe fiica lui Petre Roman pe patul de spital. Oana însă nu a capitulat, a ascuns totul în spatele unui zâmbet şi a mers mai departe. În spatele unui strigăt înăbuşit, fosta prezentatoare TV mai bifa câte o reuşită. Începuse să îi meargă bine profesional, şi-a achiziţionat o casă nouă. Vestea despărţirii de Marius a picat ca un trăznet, deşi semne că relaţia dintre ei nu mai e cea de odinioară începuseră să apară. Deşi nedespărţită de actualul partener de viaţă la mondenităţi, ea poza acum singură sau împreuna cu fiica ei, Isabela. "Relaţia noastră ca şi cuplu nu mai funcţionează bine de ceva vreme, dar relaţia noastră ca părinţi trebuie să rămână impecabilă", spune Oana.

Citeşte mai multe aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite