Ştefan Bănică, despre fiul său: „L-am lăsat să se descurce şi sunt mândru de ce a făcut”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Bănică Jr, membrul juriului în cadrul emisiunii X Factor, a fost impresionat de numărul susţinut de o mama alături de fiica sa în cadrul concursului, făcând comparaţie cu experienţa pe scenă alături de fiul său.

Impresionat de apariţia pe scena X Factor a unui cuplu format din mamă şi fiică, Ştefan Bănică nu a putut să nu facă o comparaţie cu el şi fiul său.

„Pot să îţi spun, ca părinte şi copil care a cântat alături de tatăl, dar şi de fiul lui, că senzaţia protectoare pe care tu o ai faţă de fiica ta nu te ajută întotdeauna. Taică-miu nu a avut chestia asta şi îi mulţumesc lui Dumnezeu, pentru că m-a ajutat enorm! Pe scenă nu mai e copilul, ci partenerul meu! Lucrul acesta am vrut să îl simt şi eu vizavi de fiul meu anul trecut, într-un concert la Sala Palatului şi, cu tot instinctul patern, l-am lăsat să se descurce şi sunt mândru de ceea ce a făcut”, a spus Ştefan Bănică.Radu este fiul lui Ştefan Bănică Jr. şi al Cameliei Constantinescu. Cei doi nu au fost căsătoriţi, despărţindu-se în anul 2005. Artistul mai are o fiică, Ana Violeta, împreună cu Andreea Marin şi un alt băiat, Alexandru, cu actuala sa parteneră, cântăreaţa Lavinia Pârva.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite