Au apărut primele poze cu Gina Pistol însărcinată. Smiley a însoţit-o la ginecolog FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gina Pistol insarcinata

Deşi au ales să nu comenteze speculaţiile conform cărora vor deveni părinţi, Smiley şi Gina Pistol nu mai pot ţine acest secret. Burtica blondinei a început să capete forme, cei doi fiind surprinşi ieşind dintr-o clinică de obstetrică ginecologie.

Şi-au ţinut relaţia în secret trei ani, iar vestea că Gina ar fi însărcinată a fost tratată cu aceeaşi discreţie. Însă fotoreporterii Click! i-au surprins pe Gina Pistol şi Smiley în urmă cu două zile la o clinică de obstetrică ginecologie din centrul Capitalei.

Gina, 38 de ani, poartă o rochiţă lejeră, care îi ascunde burtica, însă rontunjimile vedetei pot fi observate. Însoţită de Smiley, 37 de ani, prezentatoarea Chefi la cuţite a intrat în clinică, unde a şi rămas circa două ore. Clinica aleasă de Gina este una extrem de cunoscută în lumea bună, mai multe vedete venind aici în timpul sarcinii.

Gina Pistol nu va mai apărea în alte proiecte TV, în afară de emisiunea culinară, pe timpul sarcinii

„Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică nişte riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniştită, să se odihnească pe cât de mult posibil şi să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat şi pur şi simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, aşa cum ne-a obişnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuţite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să şi nască”, au declarat surse apropiate vedetei pentru Impact.ro.

image
VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite