Shirley Temple nu avea părul creţ. Mama ei era singura care avea voie să o coafeze, conform unei clauze stricte

0
0
Shirley Temple: chipul angelic, cu bucle blonde, este o imagine iconică FOTO Profimedia
Shirley Temple: chipul angelic, cu bucle blonde, este o imagine iconică FOTO Profimedia

Pentru mulţi, Shirley Temple rămâne unul dintre copiii-minune ai vechiului Hollywood, deşi actriţa a făcut ulterior alte lucruri remarcabile, inclusiv o carieră în diplomaţie. Chipul angelic, cu bucle blonde, este o imagine iconică, însă puţini ştiu că părul cârlionţat al actriţei nu era natural.

Shirley Temple s-a născut în Santa Monica (California), în 1928. Tatăl ei era bancher, iar mama ei era casnică. La doar un an de la naşterea micuţei, marea criză economică a lovit Statele Unite, dar, cu toate acestea, familia Temple şi-a înscris fiica cea mai mică la cursuri de dans.

Într-o perioadă în care băncile dădeau faliment pe bandă rulantă, tatăl ei a început să lucreze ca agent al fiicei sale şi consilier financiar. Aşa a început povestea de succes a micuţei. Însă cea care a creat cu adevărat actriţa Shirley Temple a fost mama ei, responsabilă de imaginea fetiţei.

Citeşte aici la ce ritualuri de înfrumuseţare era supusă Shirley Temple şi de ce mama ei era singura care avea voie să o coafeze pe micuţă.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite