Şerban Huidu, sub „lupa“ vedetelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Cristea Toader, vedetă Kanal D
Gabriela Cristea Toader, vedetă Kanal D

Prieteni sau simpli colegi de televiziune de-ai Cârcotaşului, vedetele au declarat pentru „Adevărul" cum văd situaţia în care se găseşte Şerban Huidu în urma accidentului din care au rezultat trei morţi.

Gabriela Cristea Toader: „În primul rând îmi pare foarte rău pentru victimele accidentului şi pentru familiile acestora. Îmi pare rău pentru tot ceea ce i s-a întâmplat lui Şerban Huidu în acest an, este greu de suportat pentru orice om. Dar consider că înainte de a te urca la volan trebuie să fii conştient că eşti răspunzător de viaţa celorlalţi participanţi la trafic şi de a celor care se află în maşină cu tine. Acest accident este o tragedie, una din multele drame care se tot repetă pe şoselele României."

Adelina Pestriţu: „Sunt şocată de ceea ce i s-a întâmplat, necazurile se ţin lanţ de el. Nu mi-a venit să cred când am auzit că din nou este implicat într-un accident atât de grav. Am ajuns să cred că băiatul ăsta duce pe umeri energii negative, ca să nu zic blesteme. Mi-e milă de el şi mă gândesc cu groază la tot ceea ce înseamnă psihicul lui pe viitor. Din câte am înţeles nu ar fi avut interzis să conducă, dar mă gândesc că nu era totuşi inconştient să se urce la volan în condiţiile în care avea copiii şi nevasta cu el dacă medicii l-ar fi prevenit că nu este apt pentru şofat. Eu nu pot decât să mă rog pentru el şi în acelaşi timp să le transmit condoleanţe familiilor celor decedaţi. Este o situaţie tragică, nu ştiu cum va ieşi din asta, mă gândesc cu groază şi îmi pare rău că are parte de asemenea evenimente."

„Am o relaţie de prietenie cu el, e un om tare bun..."
„Cred că nu mai ştie nici cum îl cheamă. Eu am o relaţie de prietenie cu el, e un om tare bun şi o să-i fiu alături cu orice va avea nevoie. Mă pun în locul lui şi mă cutremur. Degeaba se aruncă cu noroi în el, nu şi-a dorit să meargă cu copiii în vacanţă şi să omoare oameni. Trebuie să-i fim alături şi, dacă putem, să-l ajutăm, nu să-l criticăm. Nu este un băiat rău şi nu trebuie judecat prin prisma meseriei lui. Scenariul unei emisiuni nu-ţi arată calităţile tale ca om, ci te face să pari altceva decât ceea ce eşti, iar oamenii îl judecă după felul în care el s-a prezentat la emisiune, fără să-l cunoască. Eu zic că merităm o şansă cu toţii, chiar dacă greşim, căci nimeni nu greşeste voit."

Virgil Ianţu: „Înainte de a analiza şi de a judeca, fiecare dintre noi trebuie să se gândească la cei care au murit. Dincolo de orice vinovaţie, este clar că nimeni nu a vrut să producă acel accident. Aşa ceva se poate întâmpla oricui, într-un moment de neatenţie."

„Şerban are pe conştiinţă nişte oameni"
„Mă gândesc la familiile celor care nu mai sunt, mă gândesc şi la Şerban, pentru că viaţa lui nu va mai fi aceeaşi, nici nu mai contează dacă va face sau nu închisoare. Şerban are pe conştiinţă nişte oameni, nici nu ştiu cum să interpretez o astfel de situaţie, e cumplit. Într-o fracţiune de secundă ţi se poate schimba viaţa, în bine sau în rău..."

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite