Sandra Izbaşa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ştefan Bănică. Imagini de la cununie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sandra izbasa razvan banica

E oficial! Fosta mare gimnastă Sandra Izbaşa (31 de ani) a devenit, de azi, doamna Bănică. Sandra şi actorul Răzvan Bănică (29 de ani), nepotul lui Ştefan Bănică, s-au cununat civil vineri, 30 iulie, într-zi de foc, aşa cum e şi dragostea lor.

Anunţul a fost făcut pe Facebook chiar de prietena Sandrei, fosta mare gimnastă Andreea Răducan, care jubila că destinul i-a îndeplinit o tradiţie de la propria nuntă: Sandra Izbaşa a fost cea care a prins, atunci, buchetul de mireasă. "Chiar nu putem spune că tradiţiile nu poartă şi ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătoreşte astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbaşa şi Răzvan Bănică!", a scris Andreea Răducan.

Sandra Izbaşa, ţinută rafinată, la cununie

Într-adevăr, frumoasa veste a fost confirmată şi de Ana Baniciu, prietenă şi ea cu mireasa, care a pus pe Instagram imagini video de la cununie. Sandra şi Răzvan au avut parte de o ceremonie în aer liber, decorul a fost elegant, rafinat, au predonimat florile albe, iar invitaţii s-au bucurat de moment, uitând de canicula de afară. Sandra a purtat o rochie de culoarea untului, cu bretele fine, iar mirele, un costum de culoarea oului de raţă.

Citeşte continuarea pe click.ro

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite