Roxana Ciuhulescu e însărcinată pentru a doua oară, după ce în vară a divorţat: „În acest an ne vom bucura de căsătorie şi botez“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu (39 de ani), care a divorţat anul trecut după zece ani, a anunţat că este din nou însărcinată şi că se va recăsători.

Fosta prezentatoare a emisiunii „ProMotor“ de la Pro TV a anunţat că este însărcinată pentru a doua oară, după ce în vara anului trecut a divorţat, iar la începutul lui 2018 s-a logodit. 

„2017 a fost pentru mine un an de agonie şi extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie: decesul bunicii, boala, divorţul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aş fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie şi logodită, ce puteam visa mai mult? Dar nu aduce anul ce aduce ceasul….Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea şi – cel mai important! –  iubită.…ahh, era să uit  şi «umpic» gravidă“, a scris vedeta pe blogul personal.

Prezentatoarea a publicat şi ecografia, precizând că va avea un băieţel, dar şi că anul acesta va face nunta: „Cu toţii suntem extrem de fericiţi şi ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Aşa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie & botez.“

Roxana Ciuhulescu (39 de ani) a anunţat în vara anului trecut că divorţează de Mihai Ivănescu (54 de ani) după zece ani. Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de nouă ani. În ianuarie 2018, vedeta a anunţat că s-a logodit cu Silviu Bulugioiu, fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, actualmente preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite