Ronaldo, tratat regește: cum arată apartamentul cu 17 camere în care stă în Arabia Saudită FOTO

0
Publicat:

Cristiano Ronaldo și familia lui sunt primiți regește în noua lor patrie. Atacantul vedetă, a cărui venire în Arabia Saudită săptămâna trecută l-a transformat într-un supermilionar, locuiește într-un apartament potrivit pentru un rege, care îi oferă cea mai bună priveliște asupra capitalei, având chiar la picioarele sale cele mai luxoase împrejurimi, relatează DailyMail.

Cristiano Ronaldo a primit o zonă specială a hotelului, “Kingdom Suite”
Cristiano Ronaldo a primit o zonă specială a hotelului, “Kingdom Suite”

Fostul star de la Manchester United, care a semnat pentru Al-Nassr, în Saudi Pro League, pentru un pachet în valoare de peste 400 de milioane de lire sterline, este cazat temporar în Kingdom Tower, una dintre cele mai înalte clădiri din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo a fost cazat într-unul dintre cele mai bune apartamente pe care le poate oferi Riad, având la dispoziție 17 camere pentru familia, prietenii și agenții săi de securitate.

Fotbalistul a primit o zonă specială, “Kingdom Suite”, una dintre cele mai bune din clădirea de 99 de etaje.

Costul acesteia nici măcar nu este afișat pe site-ul hotelului și se rezervă privat, la fel ca și „Suita Prezidențială” alăturată. Dar „Suita Prezidențială”, care este mai mică decât cea în care va sta sportivul, poate fi rezervată online, iar costul pentru o noapte este de 3300 de lire sterline.

Se estimează că factura pentru cazarea la hotel a lui Ronaldo și familia sa va fi de aproape 285.000 de euro pe lună.

Până atunci, ei se pot bucura de cele mai spectaculoase priveliști ale orașului și de cea mai bună mâncare, în apartamentul lor de 5 stele.

Locuința oferă o priveliște de neuitat asupra orașului Riad. Cea mai nouă suită se întinde pe etajele 48 și 50 ale hotelului, cu o cameră de zi înaltă, un birou privat, o sală de mese și o sală media”, se arată în prezentarea hotelului despre „Kingdom Suite”

Pentru a lua masa, vedeta portugheză se poate bucura de „cele mai bune mâncăruri din China, Japonia, India și Orientul Mijlociu, cu cele mai proaspete ingrediente”.

Datorită statutului său de celebritate, bucătarii îi vor oferi un serviciu exclusiv de luat masa, în cameră.

Personalului i s-a cerut să nu solicite selfie-uri vedetei, dar el fost văzut mulțumind angajaților hotelului.

Georgina, concubina lui Ronaldo, ar fi și ea foarte mulțumită de hotel, deoarece are accces imediat la magazine de lux precum Louis Vuitton.

Hotelul oferă, de asemenea, acces la terenurile de tenis, tratamente de masaj și un centru spa cu saună și baie cu aburi.

Hotelul le poate oferi celor doi și cine exclusive pe Sky Bridge, care este una dintre cele mai populare destinații turistice din Riad. Pentru aceasta se blochează accesul pe pod și se aranjează o masă chiar în centrul acestuia.

Cea mai uluitoare priveliște a Riadului este toată a ta în timpul unei cine private pentru doi la Sky Bridge. Podul de 300 de metri înălțime vă oferă o panoramă de neegalat a orașului strălucitor. Te vei răsfăța cu o cină gourmet cu trei feluri de mâncare, pregătită pentru tine de echipa noastră culinară Four Seasons. Un fotograf profesionist va surprinde fiecare moment romantic. . . din amurg până în zori, iar stelele nu vor părăsi niciodată ochii tăi”, descrie hotelul experiența unică, pe site-ul său, Four Seasons.

Potrivit DailyMail, Ronaldo și familia sa vor locui apoi probabil într-unul dintre cartierele prestigioase ale orașului, cum ar fi Al Muhammadiyah, care este cunoscut pentru restaurantele sale de top, sau Al Nakheel, care este popular pentru familii datorită școlilor sale internaționale.

Ambele zone sunt aproape de stadionul de 28.000 de locuri al lui Al Nassr din parcul Mrsool, cunoscut anterior ca Stadionul Universității King Saud, și se mândrește cu un număr mare de complexuri, construite pentru rezidenții occidentali.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite