Cristiano Ronaldo a devenit șeic în Arabia Saudită. Beneficii inimaginabile puse la dispoziție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ronaldo va fi disponibil pentru a juca primul meci la noua sa echipă pe 22 ianuarie, pe teren propriu, împotriva lui Ettifaq. 

Ronaldo va juca în următoarele sezoane în Arabia Saudită, la Al Nassr Foto EPA EFE
Ronaldo va juca în următoarele sezoane în Arabia Saudită, la Al Nassr Foto EPA EFE

Starul portughez Cristiano Ronaldo este tratat ca un adevărat șeic în Arabia Saudită, după semnarea contractului cu Al Nassr.

Pe lângă banii încasați din contract, 200 de milioane de euro pe sezon, lucru care îl face cel mai bine plătit sportiv din lume, Ronaldo va avea parte și de alte beneficii materiale.

El va locui împreună cu familia într-un palat, va beneficia de cinci autoturisme, trei restaurante de top, un supermarket privat și un magazin cu acces exclusivist.

Totodată, va avea condiții luxoase de antrenament, precum o piscină de dimensiuni olimpice, două terenuri de fotbal, unul de baschet și două săli de forță complet echipate.

„Este afacerea secolului”, scrie cotidianul italian Corriere dello Sport.

Ronaldo va juca primul meci la noua sa echipă pe 22 ianuarie, pe teren propriu, împotriva lui Ettifaq. Până atunci, el trebuie să ispăşească o suspendare de două meciuri impusă în luna noiembrie când mai juca la formaţia engleză Manchester United.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite