Românii îi vor aduce lui Paul Walker un omagiu în centrul Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii actorului Paul Walker din România îi vor aduce, vineri seara, un omagiu. Admiratorii săi au creat evenimentul „Paul Walker World Wide Drive Bucharest“ în care vor ţine un moment de reculegere şi vor tura maşinile prin centrul Bucureştiului, în memoria lui Walker.

Bucureştiul se aliniază modelului general din întreaga lume în care susţinătorii actorului Paul Walker, mort într-un accident de maşină, vor organiza un eveniment prin care să-şi ia adio de la cel care l-a interpretat pe Brian O’Conner în franciza „Iute şi Furios/Fast & Furious“, scrie site-ul ştirileprotv.ro.

Peste 200 de români, iubitori ai actorului Paul Walker, fani ai seriei „Fast & Furious“ sau împătimiţi ai domeniului auto, îşi vor da întâlnire vineri seara în cadrul evenimentului „Paul Walker World Wide Drive Bucharest“. Aceştia se vor reuni în Piaţa Constituţiei pentru a-i aduce un omagiu regretatului actor.

Fanii lui Walker vor ţine un minut de reculegere în memoria acestuia şi vor tura motoarele maşinilor prin centrul Capitalei. Unii dintre aceştia şi-au anunţat intenţia de a-şi personaliza maşinile şi de a-şi lipi abţibilduri cu chipul actorului.

Evenimente asemănătoare vor fi organizate şi în Statele Unite ale Americii, în Australia, dar şi în alte oraşe din Europa. Până şi fanii din Republica Moldova au organizat, la Chişinău, marţi seara, un flashmob în memoria actorului Paul Walker cu mesajul „Viteza poate ucide“.

În Timişoara, vitezomanii se vor întâlni vineri seara, de la ora 20:00, pe stadionul „Dan Păltinişanu“, de unde vor pleca spre sediul Iveco, de pe Calea Şagului, purtând pe maşini sau pe tricouri o poză cu Paul Walker. „Putem să îi arătăm, acolo sus unde este, recunoştinţa pentru munca lui, pentru inspiraţia care ne-a oferit-o, dar cel mai mult, pentru caracterul şi felul lui de a fi! Vă aşteptăm în număr cât mai mare şi să încingem cât mai multe motoare şi cauciucuriîn cinstea lui Paul Walker. Odihneste-te in pace, Frate! Pentru că noi, cei ce purtăm această pasiune, pâna la urmă, suntem cu toţii, fraţi“, au transmis, pe pagina de Facebook, iniţiatorii marşului.

Paul Walker a murit, sâmbătă, alături de prietenul şi partenerul său de afaceri, pilotul de Formula 1 Roger Rodas, în urma unui accident auto produs în Santa Clarita, la nord de oraşul Los Angeles (SUA). Rodas a pierdut controlul autoturismului Porsche Carrera GT, care a ieşit de pe carosabil şi a fost cuprins de flăcări. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite