Robert Downey Jr. și soția sa își mențin căsnicia puternică cu „regula de două săptămâni”. Cum funcționează

0
Publicat:

Robert Downey Jr. și soția sa, Susan, nu-și lasă programul încărcat să stea în calea petrecerii timpului împreună. Cei doi spun că urmează o „regulă de două săptămâni” pentru a-i menține uniți.

Robert Downey Jr. și soția sa, Susan FOTO Arhivă
Robert Downey Jr. și soția sa, Susan FOTO Arhivă

Cuplul, care este căsătorit de 18 ani, își păstrează relația puternică cu ajutorul unei „reguli de două săptămâni” care le permite să fie alături de familia lor. Mai exact, regula presupune ca niciunul dintre parteneri să nu stea mai mult de două săptămâni fără să se vadă cu familiile, potrivit Business Insider

Avem o regulă de două săptămâni, care de multe ori pare prea lungă, dar nu trecem de mai mult de două săptămâni fără să ne vedem și familiile, fiind împreună”, a spus Susan Downey pentru People într-un interviu recent.

Cuplul are doi copii împreună: Exton Elias Downey, în vârstă de 12 ani și Avri Roel Downey, de 9 ani. Downey Jr. este și tatăl lui Indio Falconer Downey, în vârstă de 30 de ani, un fiu din căsătoria anterioară cu Deborah Falconer.

Dar chiar și cu regula, lucrurile nu merg întotdeauna conform planului, a spus Susan Downey.

Respecți regula de bază a două săptămâni și apoi nu încerci să te gândești prea mult înainte, pentru că atât de mult din ceea ce facem este ciudat de imprevizibil”, a spus ea.

Ea este producător de film și cofondatoare a Team Downey, o casă de producție pe care a început-o împreună cu soțul ei. Partea bună este că programul de lucru al lui Susan nu este la fel de agitat precum al soțului ei.

Vestea bună este că nefiind în fața camerei, ca producător, ajung să am puțin mai multă flexibilitate în ceea ce privește locația în care ar trebui să fiu”, a spus ea.

Lucrurile ar fi putut fi foarte diferite dacă amândoi ar fi avut o carieră de actorie, a adăugat Susan Downey: „Admir cu adevărat și am multă empatie pentru cuplurile care trebuie să fie amândoi în fața camerei pentru că rămâi blocat și trebuie să le faci alegeri.”

Nu sunt singurul cuplu de la Hollywood care a stabilit reguli privind menținerea echilibrului dintre viața profesională și viața privată: Blake Lively și Ryan Reynolds, care sunt căsătoriți din 2012, au fost de acord să nu lucreze în același timp, când au început să se întâlnească, pentru a putea pune viața lor personală pe primul loc.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite