Rita Hayworth, „cea mai cooperantă fată de la Hollywood”. Cinci mariaje şi tot atâtea divorţuri umilitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rita Hayworth, o divă a vechiului Hollywood FOTO Profimedia
Rita Hayworth, o divă a vechiului Hollywood FOTO Profimedia

Rita Hayworth a fost acea „femme fatale” de la Hollywood care a sedus generaţii întregi de admiratori, însă viaţa ei din spatele camerelor de filmat era complet diferită de cea de sex simbol afişată pe marele ecran.

Ca tânără timidă şi stângace, actriţa a fost dominată şi împinsă de la spate de bărbaţii din viaţa ei să aibă o carieră actoricească, îndurând, în tot acest timp, o serie nesfârşită de suferinţe personale.

Născută Margarita Carmen Cansino, în 1918, Rita a întâmpinat greutăţi insuportabile încă din primii ani de viaţă. La numai 12 ani, tatăl ei a făcut-o partenera lui de dans, luând-o cu el prin cazinouri pentru a-i distra pe clienţi. Nu numai că nu-i dădea niciun drept de apel, însă ambiţiosul tată o şi bătea pe frumoasa adolescentă şi o agresa sexual adesea.

Drept urmare, Rita nu avea prieteni de vârsta ei, nu se juca cu copiii şi nici nu apuca să facă nimic altceva decât antrenamente continue de dans. Cu familia mutată lângă graniţa mexicană, Rita călătorea adesea în Tijuana cu tatăl ei pentru a face spectacol în cluburile de noapte de acolo.

Citeşte aici incredibila poveste de viaţă a divei hollywoodiene. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite