Rapperul Ţeastă a fost găsit spânzurat. Sora sa face dezvăluiri emoţionante despre suferinţa tânărului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Ionescu alias Ţeastă. foto: Impact.ro
Andrei Ionescu alias Ţeastă. foto: Impact.ro

Destin tragic pentru Andrei Ionescu, un tânăr de 35 de ani, cunoscut în zona muzicală cu porecla "Ţeastă". Rapper-ul, care a colaborat cu solista Adda la piesa "Minţi murdare făcute praf", a fost găsit spânzurat în locuinţa în care stătea cu chirie. Sora lui spune că era cuprins de depresie şi că a simţit, toată viaţa, lipsa tatălui.

Andrei Ionescu, rapperul cunoscut sub numele de scenă ”Ţeastă”, s-a spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie. Autopsia a indicat faptul că sinuciderea a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Potrivit surorii acestuia, Daniela Yaren Vasilescu, care locuieşte la Londra, vestea morţii i-a fost transmisă de o rudă mai îndepărtată.

”Un verişor l-a tot căutat în ultima vreme şi fiindcă acesta nu răspundea a cerut ajutorul proprietarului apartamentului. Acesta l-a descoperit spânzurat în casă. Totul a plecat de la îngrijorarea vărului meu, care a constatat că Andrei nu mai dă niciun semn de viaţă. Autorităţile nu ne-au dat voie să-l vedem când trupul său mai era încă în apartament”, a declarat Daniela Yaren Vasilescu, în exclusivitate pentru publicaţia Impact.ro. Femeia, care este soră de tată cu decedatul, a precizat că fratele ei a fost înmormântat în cursul zilei de vineri, la Plopeni.

Citeşte continuarea pe click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite