Rapperul DMX, arestat pentru neplata pensiei alimentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DMX a ajuns de câteva
ori la închisoare, în trecut, pentru consum de droguri, furt şi
abuzuri comise asupra animalelor FOTO AP
DMX a ajuns de câteva ori la închisoare, în trecut, pentru consum de droguri, furt şi abuzuri comise asupra animalelor FOTO AP

Rapperul american DMX a fost nevoit să îşi anuleze concertul pe care îl avea programat vineri seară, întrucât a fost arestat în aceeaşi zi de autorităţile din New York, din cauza faptului că nu a plătit o pensie alimentară de 400.000 de dolari, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Rapperul DMX, al cărui nume adevărat este Earl Simmons, trebuia să susţină un concert la Radio City Music Hall din Manhattan, vineri seară, dar a fost reţinut de reprezentanţii Procuraturii din New Yok, din cauza „mai multor chestiuni nerezolvate“.

Autorităţile de la Tribunalul Familial din Erie au emis un mandat de arestare pe numele rapperului, care are 12 copii, în timp ce alte mandate de reţinere au fost emise pe numele său pentru diverse infracţiuni, precum neprezentarea la tribunal la termene anterior stabilite, conducerea automobilului fără permis legal şi jaf armat.

Celebrul rapper a avut nenumărate probleme cu justiţia în statul Arizona şi a beneficat de multe ori de un regim de eliberare condiţionată. DMX a ajuns totuşi de câteva ori la închisoare, în trecut, pentru consum de droguri, furt şi abuzuri comise asupra animalelor.

DMX, care are 12 copii, a fost căsătorit cu Tashera Simmons timp de 11 ani, din 1999 până în 2010. Pe durata acelei căsnicii, rapperul a avut numeroase aventuri extraconjugale care au dus la naşterea unor copii nelegitimi ai muzicianului.

Earl Simmons, cunoscut sub numele de scenă DMX, s-a născut pe 18 decembrie 1970 şi este un artist american care şi-a câştigat celebritatea la sfârşitul anilor 1990. Numele de scenă provine de la Dark Man X, un nume pe care îl folosea în timpul concertelor de rap pe care le susţinea. Cel mai bun album al său a fost „And Then There Was X“, lansat în 1999, care conţine hitul „Party Up (Up in Here)“. DMX a vândut până în prezent peste 30 de milioane de albume pe plan mondial şi a apărut în câteva filme cu priză la public, precum „Să moară Romeo/ Romeo Must Die“ (2000), „Parteneri neobişnuiţi/ Cradle 2 The Grave“ (2003) şi „Ultima oră/ Last Hour“ (2008).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite