Prinţul Harry a renunţat la o tradiţie veche de Crăciun a Familiei Regale din dragoste pentru logodnica sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Harry a refuzat participarea la unul dintre obiceiurile tradiţionale ale Casei Regale a Marii Britanii, organizate în a doua zi de Crăciun de către regina Elisabeta a II-a şi prinţul consort Philip, pentru a-i face pe plac logodnicei lui Meghan Markle.

În fiecare an, în a doua zi de Crăciun, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi prinţul consort Philip organizează pe domeniul Sandrigham o vânătoare regală. Prinţul Harry al Marii Britanii a renunţat să participe la tradiţionala vânătoare regală de Crăciun din dragoste pentru logodnica sa, Meghan Markle, o apărătoare a drepturilor animalelor, arată Mediafax.

 „Această zi a fost întotdeauna o problemă. Meghan este o apărătoare a drepturilor animalelor şi nu suportă vânătoarea, sub nicio formă. Lui Harry îi place şi a participat mereu la acest eveniment. Însă acest lucru înseamnă să pună capăt unei tradiţii regale de lungă durată, pentru a evita să o tulbure, aşa că se va face astfel (va renunţa, n.r.)", a declarat o sursă apropiată familiei regale pentru publicaţia britanică The Sun.

Vânătoarea a avut loc în prezenţa prinţului William, fratele mai mare al prinţului Harry, şi a tatălui acestora, prinţul Charles.

Acesta nu este primul sacrificiu pe care îl face Harry pentru Meghan Markle. În urmă cu câteva săptămâni, publicaţia Daily Mail scria că acesta a renunţat la fumat din dragoste pentru logodnica sa.

Familia regală britanică şi-a petrecut Crăciunul la Sandringham, o proprietate a reginei Elisabeta. Luni, la slujba de Crăciun, au participat şi prinţul Harry şi Meghan Markle, proaspăt logodiţi.

Te-ar putea interesa şi:

Motivul emoţionant pentru care prinţul Harry se grăbeşte să facă nunta în primăvară

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite