Prietenă apropiată a cuplului Johnny Depp-Amber Heard, dezvăluiri despre cei doi actori şi relaţia lor: „Nu am mai putut fi părtaşă la aşa ceva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johnny Depp şi Amber Heard şi-au început relaţia în anul 2011 FOTO Guliver/Getty Images
Johnny Depp şi Amber Heard şi-au început relaţia în anul 2011 FOTO Guliver/Getty Images

O apropiată a cuplului Amber Heard-Johnny Depp a publicat un text extrem de puternic în care povesteşte mai multe momente ce au marcat relaţia celor doi actori.

Fotografa şi scriitoarea americană iO Tillett Wright, care a fost invocată în procesul de divorţ intentat de Amber Heard, a publicat pe site-ul refinery29.com un text în care dezvăluie aspecte ale relaţiei abuzive dintre prietena sa şi starul american.    


„Am sunat la Poliţie pentru că ea nu ar fi făcut acest lucru niciodată. Pentru că de fiecare dată când s-a întâmplat, primul ei gând a fost să-l protejeze. Pentru că de fiecare dată când s-a întâmplat, omul drăguţ şi iubitor, de care ne pasă tuturor foarte mult, a revenit cu păreri de rău, admitea cât de rău a fost ceea ce făcuse şi jura că nu se va mai întâmpla niciodată. Toţi l-am iubit, dar mai ales ea. Ea, care şi-a dorit să creadă că îşi va schimba comportamentul“, şi-a început Wright textul.

„Nici eu nu am vrut să cred că Johnny Depp a fost capabil de aşa ceva“


Wright continuă prin a preciza că abuzurile fizice au început cu mult timp în urmă, însă unul dintre cele mai grave s-a petrecut în luna decembrie a anului trecut, când, povesteşte artista, şi-a găsit prietena ţinând în braţe o pernă plină de sânge: „Am fost la ei acasă. Am văzut perna cu ochii mei. I-am văzut buza umflată şi smocuri de păr pe podea. Am primit un telefon imediat după ce s-a întâmplat, am auzit-o ţipând şi plângând, o femeie puternică redusă la suspine.“


„I-am înţeles suferinţa. El mi-a fost prieten, o persoană pe care am iubit-o foarte mult. O persoană la care, în trecut, mă raportam ca la un frate. O persoană care mi-a venit în ajutor în cele mai grele momente ale vieţii, despre care am spus că mi-a salvat viaţa. Îl ştiam drept un om cald şi blând, cu o parte întunecată, dar cu o inimă de aur. Nici eu nu am vrut să cred că a fost capabil de aşa ceva, însă am văzut dovezile.“


Wright a subliniat şi că prietena ei a fost afectată psihic şi emoţional, oscilând între încercarea de a-şi proteja agresorul şi credinţa că ce se întâmplă este inacceptabil: „Am ascultat-o în timp ce analiza lucrurile pe care le-a făcut, încercând să-şi dea seama cum ar fi putut să-l provoace sau cum ar fi putut să-l supere atât de tare încât să-l determine să o lovească.“

Abuzurile lui Johnny Depp

image

Fotografa mai dezvăluie că Amber Heard i-a povestit cum Johnny Depp a târât-o pe scări ţinând-o de păr, a lovit-o în partea din spate a capului, a strâns-o de gât până a fost la un pas de leşin şi a lovit-o cu fruntea în nas până aproape i l-a rupt.

Wright (foto dreapta alături de Amber Heard/ dailyentertainmentnews.com) spune că deşi societatea condamnă violenţa, există oameni care încurajează astfel de comportamente prin faptul că învinovăţesc victima. „În acest moment, fiecare femeie bătută urmăreşte acest circ mediatic care scoate în evidenţă faptul că atunci când vor cere ajutor, atunci când vor ieşi din linie, vor fi numite profitoare, infidele şi vor fi acuzate că se prefac pentru a primi atenţie“, mai scrie artista făcând trimitere la speculaţiile apărute în presa străină după ce Amber Heard a prezentat dovezi ale abuzurilor fizice la care a fost supusă.


„Nu are importanţă ce şi-au spus cei doi, nu contează dacă dragostea lor a ajuns la sfârşit, pentru că nimic nu poate justifica astfel de fapte. Nicio persoană nu ar trebui să îndure violenţa din partea omului pe care îl iubeşte“, mai crede fotografa.  

„De foarte multe ori m-am întrebat dacă ar trebui să încalc codul tăcerii care învăluie celebrităţile şi să implic poliţia. Într-o fracţiune de secundă m-am decis că este corect să fac acest lucru, pentru că am realizat că, atâta vreme cât îl protejez pe agresor de consecinţe, sprijin abuzul. Nu am mai putut fi părtaşă la aşa ceva. A trebuit să iau atitudine pentru a-mi salva prietena. Cred că aceasta este atitudinea pe care orice fiinţă ar trebui să o aibă faţă de aproapele ei. Dacă îl iubim sau nu, asta nu are nicio legătură. Când vine vorba de violenţă, dragostea nu mai face parte din ecuaţie“, şi-a încheiat Wright mesajul.

Johnny Depp, acuzat că a umilit-o, a lovit-o şi a ameninţat-o pe Amber Heard

Amintim că, la sfârşitul lunii mai, 

Amber Heard a depus şi actele de divorţ

, invocând diferenţe ireconciliabile. Două zile mai târziu, actriţa a apărut la tribunal cu o vânătaie pe faţă pentru a solicita un ordin de restricţie împotriva starului, pe care l-a şi obţinut, susţinând că acesta a bătut-o şi declarând că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. „Trăiesc cu spaima că Johnny se va întoarce pentru a mă teroriza fizic şi emoţional“, a mărturisit Heard, care a izbucnit în lacrimi la ieşirea din tribunal. 

   

„Pe toată durata relaţiei noastre, Johnny a avut un comportament abuziv verbal şi fizic. Am îndurat abuzuri emoţionale, verbale şi fizice din partea lui Johhny, care au inclus umilinţe, ameninţări, comportament ostil la adresa mea de fiecare dată când îi puneam la îndoială autoritatea lui sau nu eram de acord cu el“, a mai spus Amber Heard,

povestind în detaliu şi două dintre cele mai grave incidente

pentru care a prezentat şi dovezi – mai multe fotografii în care apare cu faţa plină de vânătăi.

image

Una dintre fotografiile prin care Amber Heard a obţinut ordinul de restricţie împotriva lui Johnny Depp FOTO People/Amber Heard 

FOTO „People“ 

image

Johnny Depp îşi acuză soţia că urmăreşte foloase materiale

Pe de altă parte, Depp şi avocatul său susţin că aceste declaraţii au în spate motivaţii financiare şi sunt o modalitate prin care actriţa încearcă să-şi atragă simpatia după ce a fost criticată de media în urma anunţului divorţului. Avocatul artistei, însă, a negat vehement aceste comentarii, explicând că Amber Heard şi-a dorit să încheie relaţia în mod amical şi să ţină probleme departe de judecătorie şi presă, însă reprezentanţii starului american nu au răspuns solicitărilor. În acest sens, avocatul artistei a oferit drept dovezi mai multe e-mailuri trimise echipei lui Depp, în care se propune găsirea unei soluţii avantajoase pentru ambele părţi.

Echipa Johnny Depp

Ulterior, cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis (43 de ani), care a avut o relaţie de 14 ani cu actorul Johnny Depp şi au împreună doi copii,

a semnat o scrisoare

în care califică acuzaţiile de violenţă formulate de soţia artistului drept scandaloase. Şi fiica lor, Lily-Rose Depp, în vârstă de 17 ani,

a sărit în apărarea tatălui său

, afirmând că acesta este „cea mai drăguţă şi iubitoare persoană pe care o cunosc şi un tată extraordinar.“

Declaraţiile Vanessei Paradis coincid cu cele ale primei soţii a actorului, make-up artistul Lori Anne Allison (58 de ani), al căror mariaj a durat trei ani (1983-1986). Potrivit aceleiaşi surse, Allison s-ar fi confesat prietenilor că Depp nu este capabil să facă rău cuiva şi că nu ar îndrăzni niciodată să lovească o femeie.

Mai mult, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Johnny Depp, comediantul american Doug Stanhope (49 de ani), a decis să rupă tăcerea în ceea ce priveşte acuzaţiile de violenţă domestică aduse actorului de către soţia sa, dezvăluind că aceasta minte şi că a încercat să-l şantajeze pe Depp.

johnny depp divort
johnny depp divort

Amber Heard şi Johnny Depp FOTO Guliver/Getty Images         

Johnny Depp şi Amber Heard s-au logodit în decembrie 2013, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" din 2011. Cei doi s-au căsătorit la începutul anului trecut în cadrul unei ceremonii private restrânse organizate în reşedinţa din Los Angeles, urmată de o petrecere pe insula privată a actorului.

      

      

      

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite