Pregătirea pentru o reuniune de aur! Spice Girls vor cânta pentru ultima oară la Ceremonia de închidere a JO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zvonul că trupa britanică Spice Girls va cânta la închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra a apărut încă de la începutul acestui an şi, deşi cele cinci membre ale formaţiei nu au confirmat încă, ele au fost văzute repetând pentru show-ul de duminică seară.

Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Button, Mel C şi Mel B au dovedit că încă nu şi-au pierdut talentul, pe când repetau cântecele pentru spectacolul de duminică, ce va fi urmărit de milioane de oameni din jurul lumii. Fetele s-au îmbrăcat pentru repetiţie, Victoria atrăgând privirile, ca de obicei, cu costumaţia ei neagră. Mamă a patru copii, ea a purtat o pereche de pantaloni foarte strâmţi, din piele, pantofi negri cu toc înalt şi un top negru.

Emma a optat pentru o rochie în nuanţe florale şi nişte pantofi roz cu toc, strălucitori, pe când Mel B a optat pentru o pereche de blugi albi mulaţi, un maieu alb şi cizme de culoare neagră. Mel C şi Geri au ales amândouă o ţinută mai lejeră, Geri purtând pantaloni scurţi de denim, o vestă gri şi cizme cu toc, iar Mel a purtat numai negru, iar în picioare adidaşi.

Zvonurile reunirii, lansate chiar de membrele trupei

Mel C a fost cea care a alimentat pentru prima dată zvonurile unei reuniuni a Spice Girls cu ocazia Olimpiadei, când a spus că i s-ar părea o desconsiderare dacă trupa nu s-ar implica în eveniment în vreun fel. „Aş fi foarte supărată dacă Spice Girls nu ar fi inclusă în programul Jocurilor Olimpice, indiferent că e vorba de ceremonia de deschidere sau cea de închidere, deoarece cred că am reprezentat foarte bine Marea Britanie în anii 90.

Am fluturat la propriu steagul (şi Geri chiar l-a purtat) în jurul globului. Am fost mândre să fim britanice şi să avem succes pe plan internaţional. De aceea cred că ar fi chiar păcat dacă nu am fi chemate în vreun fel la Olimpiadă“, spunea ea.

Victoria a întărit speculaţiile când a zis într-un interviu că ar fi fericită să se reunească cu fetele pentru o reprezentaţie de tipul „totul sau nimic”. Ea a declarat: „Sunt mândră de trecutul meu şi le iubesc pe celelalte fete. Avem nişte fani uimitori. Cine ştie, poate într-o zi o să facem altceva cu Spice Girls. Nu mi-ar plăcea nimic mai mult. Nu ştiu ce să zic despre un tur de revenire, dar mi-a plăcut să fiu din nou cu fetele. Am avut parte de multă distracţie, am făcut atâtea împreună şi vom vedea. Dacă plănuiesc ceva, atunci evident că mă bag şi eu”.

David Arnold, directorul muzical al ceremoniei de închidere, a spus că spectacolul de pe Stadionul de la Olimpiadă, despre care se vehiculează că va fi urmărit de milioane de oameni, va reflecta naţiunea ca întreg şi că va include aproape 30 de melodii din muzica britanică. Numită „O simfonie a muzicii britanice”, ceremonia de final are drept scop celebrarea industriei muzicale britanice.

În ciuda eforturilor organizatorilor de a păstra invitaţii secreţi, detaliile au scăpat treptat, George Michael anunţându-şi prezenţa prin reţeaua socială Twitter.

În România, ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice va fi transmisă în direct de la Londra, duminică, de la ora 23.00, pe TVR 1. Unele dintre momentele cheie vor fi Stingerea Flăcării Olimpice şi Predarea ştachetei lui Rio pentru următoarea etapă a Jocurilor Olimpice.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite