Poliţia l-a dat afară pe Dorian Popa dintr-un hotel din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dorian popa

Dorian Popa a avut parte de o experienţă extrem de neplăcută, într-un hotel din Germania, unde organizase o mică întâlnire cu fanii săi din din afara graniţelor României. Vedeta a povestit că, iniţial, personalul hotelului a fost amabil cu el şi apropiaţii săi, însă situaţia s-a schimbat radical, în foarte scurt timp.

Dorian Popa a povestit pe canalul său de YouTube că la insistenţele fanilor săi din Germnia, s-a gândit că ar fi frumos să organizeze o sesiune de poze şi autografe, în incinta hotelului unde era cazat.

Vloggerul român s-a gândit că vor apărea cel mult 15-20 de fani, însă spre surprinderea lui, şi-au făcut prezenţa mult mai multe persoane decât preconizase, inclusiv clienţii hotelului au dorit să facă poze cu influencerul. 

„Tot făcând poze au tot venit oamenii de la recepţie şi se uitau şi am zis că o să ne-o facă friptă. N-am stat cu mai mult de 20 de persoane şi mai mult de 15-20 de minute la poze în hol, m-am bucurat că au putut face cei mititei poze. Facem poze, facem poze, până când, la un moment dat, ce crezi? Apare poliţia!”, a declarat artistul pe YouTube.

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite