UPDATE Poliția din Amsterdam a reținut-o pe rapperiţa americană Nicki Minaj, pe aeroportul Schiphol. A primit doar o amendă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapperiţa americană Nicki Minaj a declarat că a fost reţinută sâmbătă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam sub acuzaţia de posesie de droguri uşoare, relatează Reuters.

Nicki Minaj. Foto: Getty Images
Nicki Minaj. Foto: Getty Images

UPDATE Rapperiţa  americană, născută în Trinidad, Nicki Minaj, a părăsit Olanda după ce a fost reținută pentru scurt timp pe aeroportul din Amsterdam pentru că a încercat să facă treacă de vamă cu o cantitate mică de droguri ușoare, a relatat portalul de informații nu.nl.

Potrivit publicației online, în urma consultărilor dintre poliție și parchet, cântăreața a fost amendată cu 350 de euro.

După cum a remarcat procuratura, cazul lui Minaj este închis. Reprezentanții departamentului au adăugat că este vorba despre mai puțin de 100 de grame de marijuana.

În Olanda, vânzarea de droguri recreative este legală.

ȘTIRE INIȚIALĂ Minaj, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinută cu câteva ore înainte de a susţine un concert în Manchester, Anglia. Cântăreaţa a postat pe platforma de socializare X o înregistrare video în care pare să i se spună de către un angajat de la Schiphol că poliţia vrea să-i percheziţioneze toate bagajele.

Poliţia militară olandeză a confirmat sâmbătă că o femeie americană în vârstă de 41 de ani a fost reţinută pentru posesie de droguri uşoare, adăugând că este interzisă scoaterea unor astfel de substanţe din Olanda.

Poliţia nu a confirmat numele suspectei, dar a precizat că aceasta se află în continuare în arest în aşteptarea unei anchete.

Fostul jurat de la "American Idol" a susţinut joi un spectacol în Ziggo Dome din Amsterdam şi urmează să revină acolo pentru un alt spectacol pe 2 iunie.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite