Ozzy Osbourne a revenit pe scenă, pentru prima dată de la operaţia sa - VIDEO

0
0
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Ozzy Osbourne a revenit, luni, pe scenă, pentru prima dată de la intervenţia chirurgicală din iunie, în seara de închidere a Jocurilor Commonwealth de la Birmingham.

Artistul în vârstă de 73 de ani a profitat de acest eveniment pentru a-l invita pe Tony Iommi, chitarist la Black Babbath, să cânte unul dintre cele mai mari succes ale formaţiei, „Paranoid”. 

La mijlocul lunii iunie, soţia muzicianului, Sharon Osbourne, a dezvăluit la emisiunea britanică „The Talk” că soţul ei urmează să fie supus unei „operaţii foarte importante”, care va fi „decisivă pentru tot restul vieţii”.

Ulterior, acesta din urmă i-a liniştit pe fanii artistului pe Twitter, asigurându-i că Ozzy Osbourne se simte bine şi îşi revine încet după operaţie.

Dacă nu s-a precizat niciodată motivul acestei operaţii, liderul şi solistul grupului Black Sabbath se plânge de câţiva ani de o serie de probleme de sănătate.

Cu puţin timp înainte de operaţie, Ozzy Osbourne a declarat pentru revista Classic Rock că încă suferea din cauza unui accident în 2003 şi aşteaptă o intervenţie chirurgicală. Suferind de boala Parkinson, rockerul a avut şi o cădere gravă la domiciliu în 2019, ducând la dislocarea tijelor de metal, plasate în coloana vertebrală.

        View this post on Instagram                       A post shared by Tony Iommi (@tonyiommi)
Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite