Olivia Steer, mărturisiri dureroase despre moartea surorii ei: „A aflat că are cancer când era însărcinată“

0
0
Olivia Steer şi-a pierdut tatăl şi sora mai mare din cauza cancerului FOTOFacebook
Olivia Steer şi-a pierdut tatăl şi sora mai mare din cauza cancerului FOTOFacebook

Fosta prezentatoare Olivia Steer a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre unul dintre cele mai grele momente din viaţa sa, pierderea surorii sale, care a murit în urmă cu opt ani din cauza cancerului.

Olivia Steer a izbucnit în lacrimi atunci când a fost întrebată despre sora ei, Lavinia, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu“ de la Antena Stars, arată Click!. Soţia lui Andi Moisescu şi-a pierdut sora, mai mare cu patru ani, în 2010, din cauza cancerului, după ce în urmă cu aproape trei ani şi tatăl lor murise răpus de aceeaşi boală. 

Fosta prezentatoare de la Pro TV a povestit că Lavinia a aflat că are cancer în timp ce era însărcinată şi s-a stins cinci ani mai târziu, lăsându-l în urmă pe fiul ei Alex (13 ani).

„Îi simt pe tata şi pe sora mea în diverse feluri. Eu încă sunt prinsă în acest conflict între raţiune şi simţire. E o comunicare. Îmi place să cred că noi nu pierdem niciodată legătura cu ei. Când Lavinia a plecat… puţin… am încercat să desluşesc căutând informaţii în cărţi. În timpul sarcinii şi-a descoperit un cancer, a trecut prin toate protocoalele alopate, nu au vindecat-o. Am încercat să găsesc şi alte modalităţi prin care să se vindece. A fost mult prea târziu. Nu a mai vrut să creadă că altceva putea să o salveze. A mai trăit cinci ani. A murit când Alex avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceiaşi ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană şi după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească“, a povestit Olivia Steer.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite