O fotografie cu Megan Fox, devenită virală, i-a şocat pe fanii săi: „Ce s-a întâmplat cu fața ei?”

0
Publicat:

Numele lui Megan Fox a apărut de mii de ori pe rețelele de socializare marți, după ce fanii au afirmat că sunt dezamăgiţi şi că nu au recunoscut-o în imaginile apărute luni, de la o petrecere din clubul de noapte Zouk din Las Vegas, informează DailyMail.

Megan Fox, de nerecunoscut, la o petrecere în Las Vegas, foto Facebook/Megan Fox Fans
Megan Fox, de nerecunoscut, la o petrecere în Las Vegas, foto Facebook/Megan Fox Fans

Actrița născută în Oak Ridge, Tennessee, în vârstă de 37 de ani, a fost fotografiată şi filmată împreună cu logodnicul ei, Machine Gun Kelly, în vârstă de 33 de ani, în timp ce sărbătoreau în Vegas cu un alt cuplu celebru, Taylor Swift și Travis Kelce, după ce echipa acestuia din urmă, Kansas City Chiefs, a câștigat al doilea Super Bowl consecutiv.

În fotografie, Megan Fox și iubitul său, rapperul pop punk MGK, au afișat semne de pace, în timp ce ea purta părul roz în dezordine prins sus , un colier cu țepi la gât și un tricou negru cu imaginea scheletului unei mâini.

Numeroşi fani au remarcat că actrița din „Transformers” este total „transformată” față de cea cu care sunt obișnuiți, mergând până la a se întreba dacă era chiar ea. Un utilizator a spus: „Ăsta nu e Vegas”, altul s-a întrebat: „Unde e Megan Fox?”, în timp ce un altul a distribuit un meme devenit viral anul trecut cu o femeie pe nume Tiffany Gomas care a avut o criză de nervi într-un avion, spunând: „Asta nu e real!”.

Nu au fost puţini nici cei care au considerat relația cu MGK ca fiind un motiv potențial pentru schimbarea atât de drastică în rău a aspectului vedetei. „De aceea nu ar trebui să bei sânge!”, a spus un utilizator, în timp ce un altul a notat: „Ei bine, atunci când bei sânge și te întâlnești cu un vampir...”. Comentariile lor se refereau la declaraţiile pe care le-a făcut chiar Megan Fox la începutul acestui an, pe contul ei de Instagram. Atunci actriţa a spus că ea şi tânărul său partener „și-au băut sângele unul altuia” pentru a-și marca logodna.

Fotografie celebrei actrițe, care este mama a doi copii, de 9 şi 10 ani, l-a făcut pe unul dintre cei care au comentat să remarce ironic: „Ce alunecare spectaculoasă în jos!”.

Şi comentariile negative nu s-au oprit aici. Unii consumatori de social media au insinuat că noul look al lui Fox este rezultatul unei operații de chirurgie plastică. „Încă o pompă în buze și va pluti!”, a spus unul dintre ei, în timp ce un altul a remarcat că medicul ei „ar trebui să fie arestat pentru acuzații de agresiune” ca urmare a acestei lintervenţii.

În timp ce un fan a postat o fotografie clasică a actriței, întrebând „ce s-a întâmplat cu ea” atât de grav încât să cauzeze o astfel de schimbare de look negativă, unii au refuzat, pur şi simplu, să creadă că „persoana” care apare în fotografie alături de cuplul Taylor Swift - Travis Kelce e cu adevărat Megan Fox.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite