O copertă cu Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni a stârnit un val de ironii. Cum explică editorii creşterea miraculoasă în înălţime a fostului preşedinte francez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fotografie în care fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy (64 de ani) pare mai înalt decât soţia sa, fostul model Carla Bruni (51 de ani), apărută pe coperta revistei „Paris Match“ a stârnit un val de comentarii ironice în mediul online. Editorii publicaţiei au fost prompţi şi au elucidat misterul creşterii miraculoase.

Coperta revistei săptămânale „Paris Match“ s-a viralizat recent pe reţelele sociale, toată lumea întrebându-se cum de Carla Bruni, care are o înălţime de 175 de centimetri, cu zece centimetri mai mult decât soţul ei, pare în această fotografie mai scundă.

Evident, glumele şi ironiile nu au întârziat să apară, iar scenariile au fost dintre cele mai amuzante – Sarkozy purta pantofi cu toc sau stătea pe o scăriţă. 

Editorii revistei s-au văzut însă nevoiţi să reacţioneze şi să explice situaţia după ce au fost acuzaţi că au retuşat fotografia astfel încât să-l facă pe fostul preşedinte francez să pară mai înalt. 

image

„Unii oameni au fost surprinşi să vadă că Nicolas Sarkozy este mai înalt decât soţia sa, Carla Bruni, însă vă asigurăm că nu au fost făcute retuşări pentru a părea mai înalt“, au precizat editorii „Paris Match“, potrivit The Guardian.  

Ei au adăugat că fotografia aleasă pentru copertă a fost realizată pe scările din faţa casei cuplului, iar Nicolas Sarkozy se afla pe o treaptă mai sus decât soţia sa.

Paris Match a atras în mod nedorit atenţia asupra înălţimii lui Sarkozy şi în 2015, cu o altă fotografie publicată pe prima pagină. În imaginea respectivă, realizată pe o plajă din Corsica, Sarkozy părea mai înalt decât Bruni.

Imagine indisponibilă

FOTO Guliver/Getty Images

Sarkozy a părăsit de două ori scena politică, după ce a pierdut alegerile, cel mai recent în 2016. Este subiectul mai multor anchete privind scandaluri de corupţie, legate de perioada de cinci ani (2007-2012) în care a fost preşedintele Franţei. El a mai fost acuzat şi că a primit bani de la regimul Gaddafi din Libia, însă a negat toate acuzaţiile.

  Noua sa carte, „Passions“, care a devenit rapid un bestseller, prezintă primii săi ani ca politician, dar şi aspecte din viaţa privată, inclusiv momentul în care prima sa soţie, Cecilia, l-a anunţat că vrea să divorţeze chiar înainte de a intra într-o dezbatere televizată din timpul campaniei prezidenţiale din 2007. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite