O asistentă care l-a îngrijit pe Petrică Mîţu Stoian povesteşte: „I s-a făcut rău şi a leşinat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celebrul artist a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Reşiţa, unde fusese adus în stare gravă, cu insuficienţă respiratorie.
Celebrul artist a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Reşiţa, unde fusese adus în stare gravă, cu insuficienţă respiratorie.

Să fi fost doar terapia din camera hiperbară care a dus la moartea fulgerătoare a lui Petrică Mîţu Stoian? Sau şi problemele sale de sănătate mai vechi, trecerea prin COVID care i-a şubrezit organismul, greşeli în administrarea tratamentului? O asistentă care l-a îngrijit în trecut povesteşte un episod grav, în care artistul a leşinat în urma unui puseu de tensiune.

Celebrul artist a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Reşiţa, unde fusese adus în stare gravă, cu insuficienţă respiratorie, de la Clinica Nera. Avea 61 de ani şi începuse, în respectiva unitate, un tratament de recuperare post-COVID. Moartea sa continuă şi acum să fie larg dezbătută. O asistentă medicală care s-a ocupat de el în trecut a povestit că maestrul avea probleme cardiace şi că a leşinat la un moment dat în urma unui puseu de tensiune.

„Mi-a spus că îi este rău, prezenta un puseu de tensiune. Am luat tensiometru, l-am adus, dar a trebuit să pun o perfuzie între timp. A leşinat. Pur şi simplu a zis «îmi este rău» şi l-am aşezat pe pat… Am luat tensiometrul, am văzut că are 20 cu 10 şi jumătate tensiune, pulsul foarte tahicardic, rapid… Am chemat o infirmieră, l-am suit pe căruţ, l-am dus la Cardiologie, unde era doctoriţa… A stat 45 de minute, a primit îngrijiri medicale. I s-a făcut o electrocardiogramă, apoi a fost consultat… De atunci am făcut eu legătura, că avea probleme cu inima de mai mult timp”, a povestit asistenta pentru Prima TV.

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite