Noi imagini cu Prinţesa Charlotte. Micuţa a împlinit patru ani FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţesa Charlotte FOTO Facebook
Prinţesa Charlotte FOTO Facebook

Ducesa de Cambridge Catherine (37 de ani) a dat publicităţii trei noi portrete ale Prinţesei Charlotte, cu ocazia celei de-a patra aniversări a fiicei ei şi a Prinţului William (37 de ani).

Prinţesa Charlotte a împlinit pe 2 mai vârsta de 4 ani, iar pe pagina de Facebook a Familiei Regale Britanice au fost publicate trei noi portrete cu micuţa.

„La mulţi ani Prinţesei Charlotte, pentru a patra aniversare. Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească trei noi fotografii cu Prinţesa Charlotte. Fotografiile au fost realizate de ducesă în aprilie, la Palatul Kensington şi pe domeniul lor din Norfolk“, a transmis Palatul Kensington.

În două fotografii, prinţesa apare jucându-se afară, iar în alta, aceasta stă pe iarbă, purtând o rochie cu flori albastre.

Aceste portrete au fost lansate la o săptămână după cele mai noi imagini cu Prinţul Louis, care a împlinit 1 an pe 23 aprilie.

image

Prinţesa Charlotte FOTO Facebook Royal Family

image

Prinţesa Charlotte FOTO Facebook Royal Family

image

Prinţesa Charlotte FOTO Facebook Royal Family

Charlotte, al doilea copil al prinţului William şi Kate Middleton, care s-au căsătorit în 2011, ocupă locul al patrulea în linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul ei (Prinţul Charles), tatăl (Prinţul William) şi fratele mai mare (Prinţul George).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite