MTV VMA 2017: Pink a ţinut un discurs emoţionant despre cum şi-a învăţat fiica să se iubească pe sine, după ce micuţa i-a spus că se consideră „cea mai urâtă fată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pink i-a dedicat premiul câştigat la MTV VMA 2017 fiicei sale Willow (6 ani) FOTO Guliver/Getty Images
Pink i-a dedicat premiul câştigat la MTV VMA 2017 fiicei sale Willow (6 ani) FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa americană Pink (37 de ani) a urcat, duminică, pe scena MTV Video Music Awards 2017 pentru a ridica prestigiosul premiu Vanguard Award, ocazie cu care a împărtăşit o poveste emoţionantă din experienţa sa de părinte, care ne oferă tuturor o frumoasă lecţie de viaţă.

Pink i-a dedicat premiul Michael Jackson Video Vanguard Award fiicei sale Willow, în vârstă de şase ani, şi a vorbit despre propria sa luptă de a-şi învăţa copilul o lecţie importantă, cea a acceptării propriei persoane, potrivit The Independent.

Vezi Câştigătorii MTV Video Music Awards 2017.

Cântăreaţa a dezvăluit şocul pe care l-a avut atunci când Willow i-a spus într-o zi, când o ducea la şcoală, că se consideră „cea mai urâtă fată pe care o ştie“, pentru că arată ca „un băiat cu părul lung“. Prima reacţie a artistei a fost de îngrijorare, dar a ales să nu spună nimic pe moment. De îndată ce a ajuns acasă, i-a pregătit fiicei sale o prezentare Power Point plină cu imaginile unor artişti de referinţă, faimoşi pentru aspectul lor androgin, precum Prince, Michael Jackson, David Bowie, Annie Lennox, Freddie Mercury şi Janis Joplin.

„Artişti care şi-au trăit adevărul, de care probabil s-a râs în fiecare zi din viaţa lor, dar care continuă, îşi flutură steagul şi ne inspiră pe noi, restul“, i-a explicat Pink micuţei.

Apoi, Pink i-a spus fetiţei sale că mereu au existat oameni care au râs de ea pentru că arată ca un bărbat, că este prea masculină, că este prea puternică şi că are prea multe păreri, apoi a întrebat-o: „Mă vezi pe mine că îmi las părul lung? Mă vezi că îmi schimb corpul? Mă vezi că schimb felul în care mă prezint în faţa lumii?“, la care Willow i-a răspuns „Nu, mamă“, „Mă vezi umplând stadioane peste tot în lume?“, „Da, mamă.“

Atunci, artista i-a oferit cel mai preţios sfat: „Aşa că, micuţa mea, noi nu ne schimbăm. Noi luăm pietrişul şi carapacea şi facem o perlă. Noi îi ajută pe alţi oameni să se schimbe, astfel încât să vadă mai multe tipuri de frumuseţe“.

Pink a continuat mulţumindu-le tuturor artiştilor care continuă să se arăte lumii aşa cum sunt cu adevărat şi a încheiat discursul cu un mesaj către fiica ei, care se afla în sală: „Iar tu, draga mea, eşti frumoasă şi te iubesc“.

image

Pink, alături de fiica şi de soţul său, Carey Hart, la gala MTV Video Music Awards 2017 FOTO Daily Mail

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite