Motivul pentru care Cabral nu-i expune chipul fetiţei sale: „Nu facem din ea maimuţică de la circ“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabral FOTO Facebook
Cabral FOTO Facebook

Prezentatorul TV Cabral Ibacka (41 de ani) a răspuns celor care îl critică pentru faptul că nu-i expune chipul fetiţei sale Namiko în fotografiile pe care le postează în mediul online.

Cabral şi Andreea Ibacka au devenit părinţii unei fetiţe pe care au botezat-o Namiko. Recent, cuplul a fost criticat de fani pentru faptul că refuză să-i arate chipul micuţei în fotografiile postate pe reţelele sociale. Într-un text pe blogul său, vedeta de televiziune a explicat care sunt motivele şi a mărturisit că nu-şi doreşte să o transforme pe copilă într-o „maimuţă de circ“. 

„Ieri ne întreba o tanti pe Instagram dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm şi ei copila, pentru că ne e ruşine cu ea. Altă cucoană, deşteaptă tare şi ea, întreba cu un zâmbet insinuant, dar tâmp dacă aşteptăm să ne îmbogăţească vreo revistă care să-şi dorească să publice poza cu asta mică. O alta ne spunea înţepată că până şi Prinţul Harry al Marii Britanii a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până şi Prinţului, huo! Sigur, fiecare are dreptul să aibă orice aşteptări atunci când dă «follow» unuia dintre conturile noastre. Se poate aştepta să vadă copilul în imagine 360 de grade cu macro, cârpele din şifonier, se poate aştepta să vadă lista cu opţionalele maşinilor pe care le avem sau poze cu exorbitante note de plată de prin cârciumi“, a scris Cabral. 

Prezentatorul de televiziune a continuat prin a mărturisi că a refuzat diverse propuneri de pictoriale cu fetiţa lui şi i-a criticat, la rândul lui, pe cei care fac „comentarii agresive“. 

„Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care şi-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă. Dar distanţa de la un unfollow sănătos şi până la a veni cu comentarii agresive sau imbecil insinuante e cam prea mare. Numai şi să întrebe dacă e mutantă  sau dacă mi-e ruşine cu copilul meu arată cât de imbecil poate fi omul. Nu suntem şi nici nu vom fi vreodată miezul şăubizului. (n.r. showbiz-ului). Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neştiinţă. Nu ne-a interesat şi nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja (…). Ca să nu ne mai lungim, nu ţine nimeni copila la secret. Dar nici maimuţică de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine (…). Sigur, pentru a nu transforma copila într-un premiu pentru vreun paparazzo mai zelos… din când în când, probabil că vom mai pune câte o poză cu a’ mică“.

„Doar că acum încă e mutantă/ nu ne-a oferit nicio revistă milioane dă ieuro/ ne dăm interesanţi, amărâţii naibii/ ne credem superiori Prinţului/ inserează orice altă chestie care arată ce naşpa suntem. A, iar dacă citeşti doar unele comentarii pornite din faptul că în unele poze se mai vede câte o mânuţă sau vreun crac de-al piticei… îţi trece complet cheful de a o expune“, a mai scris Cabral.

Cabral şi Andreea Ibacka, care au devenit părinţi pe 5 decembrie 2018, s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de trei ani. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii“ de la Pro TV mai are o fată dintr-o căsnicie anterioară cu Luana Ibacka, Inoke, în vârstă de 15 ani. 

  

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite