Mircea Badea, despre Dan Negru, în direct: „Nu e cult, în opinia mea, deloc (...). Mi s-a scorojit creierul”

0
Publicat:

În emisiunea „În gura presei", pe care o realizează la Antena 3, Mircea Badea l-a atacat pe  Dan Negru pentru un filmuleț postat de acesta din urmă pe pagina sa de Facebook.

Mircea Badea și Dan Negru. FOTO colaj Click
Mircea Badea și Dan Negru. FOTO colaj Click

Mircea Badea s-a arătat contrariat că presa din România preia postările lui Dan Negru.

„Preia orice râgâie Dan Negru când mai citește el câte-o filă din aia de calendar și mai dă câte-un citat care se potrivește ca nuca-n gard ca să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc. Încearcă să pară, face eforturi și unii îl cred. Ok! Mi-a trimis și mie cineva un filmuleț făcut de Dan Negru. E pe Youtube. A fost Dan Negru în Dublin, capitala Irlandei. Ne spune de vreo patru ori asta că poate nu am înțeles bine nici din prima, nici din a doua, nici din a treia. Ne spune de vreo patru ori asta! Filmulețul durează trei minute și ceva. E un supliciu. Pentru o minimă circumvoluțiune, filmul e un supliciu. Ne minunăm puțin de această mare conștiință națională și valoare intelectualo-culturală a țărișoarei și anume, Dan Negru”, a spus Mircea Badea, potrivit romaniatv.net

În imaginile la care a făcut referire Mircea Badea, Dan Negru prezintă o biserică din Dublin transformată în restaurant. 

„Doamne, mi s-a scorojit creierul”

Pe Mircea Badea pare că și conținutul postării, și accentul lui Dan Negru l-au intrigat. Așa s-ar putea explica de ce l-a persiflat pe acesta din urmă, încercând să-l imite.

 „ E o biserică veche, 1700. Uite orga! Transformată în restaurant. O biserică transformată în restaurant. Restaurant, ornament, armament, kent, te-am închis. Fazan. Restaurant. Poate că și eu mă transform în restaurant. Ia uitați-vă! Mese, mâncare, biserica asta transformată în restaurant. Doamne, mi s-a scorojit creierul și creierul meu cred că e un restaurant. Trecem mai departe la restaurant. Cum dracului nu sunt eu miliardar pe planeta asta transformată în restaurant? Vai de capul nostru! Nu există așa ceva pe planeta Pământ”, a mai spus Mircea Badea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite