Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au arătat imagini cu locuinţa lor înainte şi după ce a fost distrusă de foc: „Este dureros. Doar atât ne-a mai rămas“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Miley Cyrus (25 de ani) a publicat imagini cu locuinţa din Malibu înainte şi după ce a fost distrusă complet de incendiile violente din California. Vedeta locuia alături de logodnicul său, actorul australian Liam Hemsworth (28 de ani).

Miley Cyrus a arătat fanilor o imagine comparativă a casei în care locuia alături de iubitul ei, Liam Hemsworth, înainte de incendiu şi după ce a ars în întregime, potrivit Daily Mail.

Casa cântăreţei a fost distrusă în totalitate de flăcări duminică, doar o parte din literele cuvântului „love“ mai fiind prezente în cenuşă, aşa cum se observă în fotografia pe care a publicat-o pe Instagram.

„Casa noastră înainte şi după dezastrul creat de incendiul «Woosley Fire»“, a scris Miley Cyrus. Cântăreaţa are şi o rugăminte pentru fani: „Vă rog, donaţi orice puteţi la Fundaţia Malibu, cu speranţa că vom readuce magia oraşului Malibu“. 

casa miley cyrus foto captura foto instagram

FOTO Captură foto Instagram Miley Cyrus

După ce şi-a pierdut casa, cuplul a donat 500.000 de dolari. „Miley şi Liam şi-au pierdut casa, dar sunt foarte recunoscători că sunt în siguranţă împreună cu animalele lor. Comunitatea şi statul lor ocupă un loc special în sufletele lor şi îşi doresc să ajute locul în care au creat atât de multe amintiri frumoase pentru ei şi pentru ceilalţi“, a declarat un reprezentant al cântăreţei.

Şi Liam Hemsworth a făcut o postare pe contul lui de Instagram cu scrumul rămas în locul casei în care locuia, alături de mesajul: „În aceste zile mi-a fost distrus sufletul. Doar atât a mai rămas din casa mea (literele care formează cuvântul LOVE - n.r.). Dragoste. Mulţi oameni din Malibu şi din zonele din jurul Californiei şi-au pierdut casele, de asemenea, şi sunt alături de toţi cei afectaţi de aceste incendii. Mi-am petrecut ziua în Malibu ieri şi a fost uimitor să văd comunitatea care trage împreună pentru a se ajuta reciproc în orice fel pot. Malibu este o comunitate puternică şi acest eveniment o va face şi mai puternică. Mulţumiri tuturor oamenilor care au ajutat la menţinerea unor incendii mai mici în jurul proprietăţii mele. Vă iubesc, băieţi. Te iubesc, Malibu. Mulţumesc tuturor pompierilor din California. Urmează reconstrucţia. Rămâneţi puternici“.

View this post on Instagram It’s been a heartbreaking few days. This is what’s left of my house. Love. Many people in Malibu and surrounding areas in California have lost their homes also and my heart goes out to everyone who was affected by these fires. I spent the day in Malibu yesterday and it was amazing to see the community pulling together to help each other out in any way they can. Malibu is a strong community and this event is only going to make it stronger. Thankful for the all the great local guys that helped keep smaller fires out around my property. I love u guys. I love you Malibu. Thank you to all the hero firefighters around California. It’s going to be a journey to rebuild. Stay strong all. To help/donate visit @malibufoundation and @happyhippiefdn A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on Nov 13, 2018 at 8:31am PST

Mai multe celebrităţi au fost obligate să-şi părăsească locuinţele din Malibu, printre acestea fiind actorul Gerard Butler, surorile Khloe, Kourtney şi Kim Kardashian, cântăreţele Lady Gaga şi Cher, actorii Will Smith, Alyssa Milano, Denise Richards, Rainn Wilson, Mark Hamill şi regizorii Guillermo del Toro şi Scott Derrickson.

De asemenea, vila în care se filma reality show-ul „Burlacul“, difuzat de ABC, precum şi Paramount Ranch, unul dintre cele mai cunoscute platouri de filmare de la Hollywood, unde s-a turnat serialul HBO „Westworld“, dar şi alte producţii celebre, au fost distruse de flăcări.

Potrivit News.ro, 31 de persoane au murit în incendiile care devastează nordul şi sudul Californiei, alimentate de rafale de vânt violente care îngreunează lupta împotriva flăcărilor, potrivit AFP. Un număr de 228 de persoane sunt date dispărute. Incendiul a distrus peste 6.700 de locuinţe şi afaceri din Paradise, un oraş cu 26.000 de locuitori, un lucru fără precedent în California. Pompierii au anunţat duminică faptul că au reuşit să controleze incendiile în proporţie de 25%.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite