Mihai Bendeac şi Adela Popescu vor juca în "Doi pe o bancă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii Mihai Bendeac şi Adela Popescu s-au reunit pentru a juca în piesa de tearu "Doi pe o bancă". Printre momentele intese, în timpul piesei are loc şi o secvenţă de sărut pasional între cei doi protagonişti.

Pentru a pune în scenă acest spectacol, Mihai şi Adela au participat la repetiţii timp de aproape o luna şi jumătate, aproximativ şase-şapte ore pe zi. Petrecând mult timp împreună, cei doi au dezvoltat o relaţie stransă, fapt confirmat şi de regizorul piesei.

"Este vorba despre două destine ciudate, frânte, două destine tragic-comice. Întâlnirea acestor destine începe cu machiaje puternice, cu minciuni mari şi treptat se ajunge la adevăr, la concret. Actorii pornesc de la haine multe şi ajung la haine puţine, sumare, până când sunt ei în adevăr" a declarat Emanuel Pârvu, regizorul piesei, potrivit a1.ro.

Mihai Bbendeac a scris, încă din iunie, pe blogul său că este încântat de a juca alături de Adela Popescu. "De ceva vreme am spus că Adela Popescu este o actriţă excepţională, dar care trebuie să apară şi pe scenă. Mi-am dorit să lucrez cu ea încă de acum doi ani dar m-am lovit de un refuz din partea celor de la Pro. Nu are importanţă motivul. Ideea e că, spre surprinderea mea şi a ei, acum putem în sfârşit să ne întâlnim pe scenă în spectacolul "Doi pe o Bancă" care va avea premiera în această toamnă la teatrul Metropolis", ascris actorul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite