Michelle Obama a vorbit despre interviul acordat de Meghan Markle: Cred că a fost sfâşietor. Propria familie gândea diferit despre ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michelle Obama FOTO Netflix
Michelle Obama FOTO Netflix

Michelle Obama, fosta primă doamnă a SUA, spune că amintirile lui Meghan Markle despre remarci făcute de un membru al familiei regale britanice cu privire la culoarea pielii fiului ei sunt "sfâşietoare" şi crede că experienţele lui Meghan ar fi o lecţie pentru întreaga lume, potrivit Reuters.

Meghan şi soţul ei, prinţul Harry, au acuzat un membru al familiei regale nenumit de faptul că şi-a pus întrebări despre culoarea pielii fiului lor şi că i-au fost ignorate cererile ei de ajutor când a avut gânduri de sinucidere. 

În interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey, Meghan şi Harry au împins familia regală în cea mai mare criză de la moartea mamei lui Harry, prinţesa Diana, în 1997. 

Întrebată despre dezvăluirea cu privire la remarca legată de pielea fiului lui Meghan şi Harry, fosta primă doamnă Obama a declarat la NBC News: "Cred că a fost sfâşietor să audă, a simţit ca şi cum ar fi fost în propria ei familie şi propria familie gândea diferit despre ea". 

"Aşa cum am mai spus, rasa nu este un nou concept în această lume pentru persoanele de culoare, şi nu a fost o surpriză să aud sentimentele ei şi să le aud exprimate", a declarat Michelle Obama. 

"Cred că lucrul la care sper, şi lucrul pe care îl cred, este importanţa familiei. Mă rog pentru iertare şi vindecare pentru ei, astfel încât să poată folosi acest lucru ca un moment din care să învăţăm cu toţii". 

Regina Elizabeth a II-a a afirmat marţi că este "întristată" să afle despre experineţele trăite de nepotul ei Harry şi soţia acestuia, şi a promis că va discuta despre remarcile rasiste în privat. 

Prinţul William, fratele mai mare al lui Harry, a negat că familia regală britanică este rasistă. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite