Mesajul lui Robbie Williams pentru fiica Andreei Esca: „Este timpul să o ierți pe mama ta”. Ce i-a cerut în schimb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robbie Williams urmează să susțină un concert în România, la București, pe 19 august. Artistul se află deja în țara noastră, iar Andreea Esca i-a luat un interviu pentru alistmagazine.ro. Acesta i-a transmis un mesaj fiicei Andreei Esca, dar i-a cerut ceva în schimb.

Andreea Esca și Robbie Williams
Andreea Esca și Robbie Williams

În cadrul discuției pe care a avut-o cu artistul internațional, Andreea Esca i-a relatat acestuia o întâmplare ce a avut loc în urmă cu 16 ani, la Budapesta și care a supărat-o pe fiica ei atât de tare, încât până și în ziua de azi îi amintește de acel moment.

În 2006, cred, erai în Budapesta. Eram în același hotel, fiica mea avea 6 ani, și i-am spus că trebuie să așteptăm în fața liftului ca să-l vedem pe Robbie Williams. Ea era foarte mică și îi era foame și îmi spunea: «Hai să mâncăm!». Nu! Nu mergem să mâncăm, nu o să mori de foame, o stă stăm aici pentru că trebuie să-l vedem pe Robbie Williams și o să să stăm aici pentru că trebuie să-l vedem pe Robbie Williams. Am stat așa o zi întreagă și până în ziua de azi, când are 22 de ani, spune povestea asta. Le povestește prietenilor ei: «Așa e mama! A trebuit să stăm o zi întreagă în fața liftului ca să-l vedem pe Robbie Williams»”, a povestit vedeta de la Pro TV.

„Eu îi spun fiicei tale să te ierte, iar tu îi spui soției mele să mă ierte”

Întâmplarea l-a amuzat pe Robbie Williams și i-a transmis un mesaj fiicei Andreei Esca, dar i-a cerut și el ceva în schimb. „Cred că este timpul să o ierți pe mama ta. Așa e și soția mea, nu uită nimic, mă iartă, dar își amintește tot. Așa că eu îi spun fiicei tale să te ierte, iar tu îi spui soției mele să mă ierte”, a spus Robbie Williams.

Pentru concertul ce va avea loc pe 19 august, vedeta a avut mai multe cerințe în ce privește mâncarea și nu numai. Echipa lui a cerut instalarea de coșuri de reciclare în zonele cheie ale locației, pentru a încuraja publicul să contribuie la protecția mediului. De asemenea, meniul lui va include produse locale și organice, iar opțiunile vegetariene, vegane, fără gluten și paleo vor satisface toate preferințele culinare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite