Marius Manole se teme de rezultatul alegerilor prezidenţiale: care e motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Manole a vorbit despre turul al doilea al alegerilor prezidenţiale FOTO Octav Ganea/Inquam Photos
Marius Manole a vorbit despre turul al doilea al alegerilor prezidenţiale FOTO Octav Ganea/Inquam Photos

Actorul Marius Manole (41 de ani) mărturiseşte că îi este teamă de rezultatul alegerilor prezidenţiale după ce a auzit foarte multe persoane care nu doresc să voteze pe motiv că nu îi reprezintă niciunul dintre candidaţii ajunşi în turul doi.

Marius Manole şi-a exprimat îngrijorarea privind alegerile prezidenţiale de duminică, 24 noiembrie, când românii îşi vor alege viitorul preşedinte dintre Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

Actorul consideră că oamenii care nu doresc să voteze „nu mai au simţul realităţii“ şi riscă „să arunce ţara în aer pentru următorii cinci ani“. În încheiere, Manole îi roagă pe români să iasă la vot şi să aleagă candidatul cel mai puţin nociv.

„Puteţi să râdeţi de mine, dar mi-e foarte frică de ziua de duminică. Ori eu m-am tâmpit, ceea ce e foarte posibil, ori am în listă, în viaţă, în teatru oameni care nu mai au simţul realităţii. Cum să spui că eu nu ies la vot pentru că niciun candidat nu mă reprezintă? Cum? Cum să ai curajul să nu ieşi la vot? Cum să ai curajul să-ţi asumi următorii cinci ani ca ţara ta să fie condusă de doamna Dăncilă? Pe bune? Adică liniştea ta şi faptul că nu ţi-ai «încălcat principiile» te scutesc de vina de a-ţi arunca ţara în aer pentru următorii cinci ani? Măi să fie! Bun! Atunci hai să o luăm altfel. Dacă aţi avea ocazia să faceţi cuiva un pustiu de bine, cineva care cu lacrimi în ochi vă roagă să-l ajutaţi, aţi face-o încălcându-vă principiile. E! Acum imaginaţi-vă că puteţi face acest bine nu unuia, ci unor mii de oameni, care vă roagă cu lacrimi în ochi să ieşiţi la vot, la votul ăla care până la urmă e o datorie morală, fie că uneori te reprezintă candidaţii, alteori nu. Avem de ales între două rele? Bun! Asta e! Haideţi oameni buni să-l alegem pe cel mai puţin nociv!“, a scris Marius Manole pe Facebook. 

Şi actorul Tudor Chirilă a afirmat recent că boicotul nu este o soluţie chiar dacă mulţi cetăţeni şi-au exprimat dezamăgirea faţă de cei doi candidaţi. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri