Mari antipatii la Hollywood. Julia Roberts despre Nick Nolte: „A fost absolut dezgustător!‟

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julia Roberts şi Nick Nolte FOTO PROFIMEDIA
Julia Roberts şi Nick Nolte FOTO PROFIMEDIA

La fel ca oamenii obişnuiţi, vedetele au antipatiile lor şi nu se sfiesc să dea cărţile pe faţă atunci când ceva îi deranjează. Iată cele mai mari rivalităţi din istoria Hollywoodului.

Cu toţii avem oameni cu care pur şi simplu nu ne înţelegem. Nu este diferit pentru actori, iar unii au fost nevoiţi să lucreze împreună, deşi nu se suportau.

Cele mai multe vedete zâmbitoare de pe copertele revistelor vor spune că lucrul la cel mai nou film al lor a fost o plăcere şi îşi vor lăuda colegii de platou, cu toate că ştim că, în realitate, nu poate fi totul numai lapte şi miere.

De fapt, unii actori nu s-au înţeles absolut deloc. Aceste confruntări, deşi pot fi amuzante pentru cei care le urmăresc de pe margine, pot deveni cu adevărat personale şi pot întârzia finalizarea filmărilor la o peliculă, pentru că actorii refuză să lucreze împreună.

Află aici de ce Nick Nolte şi Julia Roberts nu s-au suportat reciproc, de ce Sharon Stone l-a muşcat de limbă pe William Baldwin precum şi ce şicane şi-au făcut alte vedete de la Hollywood.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite