Lucian Mîndruţă: „Părinţii Mădălinei Manole sunt cea mai bună dovadă că ea s-a sinucis“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moderatorul Lucian Mîndruţă a vorbit despre moartea Mădălinei Manole, precizând că acum, după ce a văzut reacţia mamei artistei de joi, de la mormântul „fetei cu părul de foc“, este sigur că Mădălina s-a sinucis.

Mîndruţă a comentat pe contul personal de Facebook ultimele evenimente legate de moartea Mădălinei Manole, afirmând că „asta nu e suferinţă, ăsta e circ". „Eu cred că părinţii Mădălinei Manole sunt cea mai bună dovadă că ea s-a sinucis într-adevăr. Îmi pare rău, dar regretata a avut pe cine să moştenească. Doar că la ei se manifestă altfel“, a scris Mîndruţă.

Întrebat de către o femeie cum ar reacţiona dacă s-ar afla în locul părinţilor Mădălinei, moderatorul a explicat că „durerea (descrisă de psihologi) are câteva faze şi fiziologic vorbind nu ţine mai mult de 6 luni. După aceea e manifestarea unui alt gen de fenomen psihic".

Lucian Mîndruţă a scris pe Facebook după ce a văzut că între familia Mădălinei şi Petru Mircea s-a iscat un nou scandal. După două parastase realizate separat de familia Mădălinei Manole și de soțul acesteia, joi, la un an de la moartea artistei, tensiunile au „explodat" chiar peste mormântul unde se odihnește interpreta. Supărată de faptul că Petru Mircea a venit în același timp la mormânt, Eugenia Manole a început să-i îmbâncească pe bodyguarzii fostului soț al Mădălinei, în încercarea de a ajunge la acesta. Nu a reușit, așa că a început să arunce florile și coroanele depuse pe mormânt de Petru Mircea.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite