Liza Minnelli se simte bine şi e dornică să-şi reia activitatea după ce va ieşi de la dezintoxicare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liza Minnelli a mai avut
probleme cu abuzul de substanţe şi în trecut şi s-a internat de
mai multe ori în diverse clinici de dezintoxicare FOTO AP
Liza Minnelli a mai avut probleme cu abuzul de substanţe şi în trecut şi s-a internat de mai multe ori în diverse clinici de dezintoxicare FOTO AP

Cântăreaţa şi actriţa americană Liza Minnelli, care s-a internat recent într-o clinică de dezintoxicare, se simte foarte bine şi este dornică să îşi reia activitatea artistică imediat după ce va fi externată, potrivit people.com.

Vedeta americană, în vârstă de 69 de ani, a început deja tratamentul în acea clinică de dezintoxicare, iar starea sa de spirit este bună.

„Liza este foarte bine în centrul de dezintoxicare (...) Foarte dornică să iasă din această clinică şi să se întoarcă la muncă, este preocupată cu programarea viitoarelor sale proiecte“, a declarat o sursă pentru revista People.

Astfel, Minnelli pregăteşte noi proiecte muzicale, inclusiv câteva concerte, dar şi evenimente caritabile.

Liza Minnelli a mai avut probleme cu abuzul de substanţe şi în trecut şi s-a internat de mai multe ori în diverse clinici de dezintoxicare.

În 1984, artista americană a primit tratament specializat împotriva dependenţei de alcool şi a unor medicamente prescrise, după decesul mamei sale, actriţa Judy Garland, în 1969, în urma unei supradoze de somnifere.

„Într-un fel, Liza retrăieşte cariera şi viaţa mamei sale - cea mai mare vedetă din industria de divertisment, filme de succes, mariaje ciudate, pastile, alcool“, a declarat pentru revista „People“ un prieten apropiat al Lizei Minnelli, care a copilărit alături de ea în cartierul Beverly Hills.

În 2002, potrivit unor documente oficiale depuse în instanţă, alcoolul a jucat un rol important în divorţul artistei americane de cel de-al patrulea soţ al ei, producătorul David Gest.

În declaraţia sa, care s-a întins pe 14 pagini, David Gest a spus că mariajul său de 16 luni cu Liza Minnelli a fost marcat de numeroase incidente abuzive, alimentate de consumul de alcool.

Născută în 1946, fiica actriţei şi cântăreţei Judy Garland şi a regizorului Vincente Minnelli îşi conturase deja o carieră ca actriţă de teatru musical şi solistă în cluburi de noapte înainte să fie remarcată pentru prima oară pentru rolurile din filme, în „The Sterile Cuckoo“ (1969), după care în „Tell Me That You Love Me, Junie Moon“ (1970).

Minnelli a devenit celebră pe scena mondială a cinematografiei prin rolul din „Cabaret“ (1972), versiunea hollywoodiană a spectacolului muzical cu acelaşi nume. Producţia a fost distinsă atunci cu opt premii Oscar, Liza câştigând, la 27 de ani, o statuetă la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal“.

Actriţa a câştigat în total patru premii Tony, un Oscar, un premiu Emmy, două Globuri de Aur şi un premiu Grammy Legend, alături de alte numeroase distincţii.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite