Lista celor mai eleganţi bărbaţi din lume: Care sunt celebrităţile cele mai apreciate pentru stilul vestimentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii Ryan Reynolds, Idris Elba, Eddie Redmayne şi cântăreţul hip-hop Drake se numără printre cei mai eleganţi bărbaţi din lume în 2016, potrivit unei liste anuale întocmită de jurnaliştii revistei „GQ“.

Din lista celor 13 bărbaţi care strălucesc cu fiecare apariţie publică mai fac parte actorii Tom Hardy, Aziz Ansari, cântăreţii Future, Diplo şi Harry Styles, modelul Lucky Blue, fotbalistul Odell Beckham Jr., baschetbalistul Russell Westbrook şi prim-ministrul Canadei Justin Trudeau.

„Fără să fim lipsiţi de respect pentru marile nume de la Hollywood precum Kanye West, George Clooney, Ryan Gosling şi Pharrell Williams, în acest an am simţit că aveam nevoie de o abordare diferită, pro-stil. Vorbim despre bărbaţi care sunt la fel de eleganţi pe stradă ca pe covorul roşu“, au precizat editorii revistei „GQ“.

Rapperul Drake (29 de ani) a fost lăudat pentru stilul său vestimentar „confortabil“, în timp ce Idris Elba (43 de ani) şi Ryan Reynolds (39 de ani) au fost apreciaţi pentru costumele lor clasice, dar accesorizate corespunzător. Eddie Redmayne a fost apreciat pentru stilul natural şi un simţ dezvoltat al modei, iar actorul de comedie Aziz Ansari (33 de ani) se remarcă cu stilul vestimentar „minimalist“ şi este de părere că din garderoba fiecăruia ar trebui să facă parte doar hainele confortabile care îţi vin foarte bine.

image

Rapperul Drake, apreciat pentru stilul „confortabil“ FOTO GQ magazine

image

Actorul Eddie Redmayne are un simţ dezvoltat al modei, fără ajutorul stiliştilor FOTO GQ Magazine

image

Actorul Idris Elba a fost lăudat pentru stilul său masculin care aduce a „James Bond“  FOTO GQ Magazine

image

Actorul Ryan Reynolds, apreciat pentru stilul clasic, completat cu detalii subtile interesante FOTO GQ Magazine 

image

Actorul Aziz Ansari abordează un stil minimalist şi poartă haine în care se simte bine FOTO GQ Magazine

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite