Kim Cattrall din „Sex and the City“ este la dietă din 1974

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La 56 de ani, actriţa a rămas un sex-simbol. FOTO AFP
La 56 de ani, actriţa a rămas un sex-simbol. FOTO AFP

Pentru a-şi menţine o înfăţişare demnă de Hollywood, suplă şi atrăgătoare, actriţa de 56 de ani din „Sex and the City“ a făcut sacrificii mari. Recent, Kim Cattrall a recunoscut că de câteva decenii şi-a restricţionat mâncarea, fiind nevoită, totodată, să practice şi mult sport.

Pentru unii, industria divertismentului este o modalitate de a se distra şi de a-şi spori substanţial veniturile. Pentru alţii, însă, este un motiv pentru a face sacrificii majore şi constante, după cum s-a întâmplat şi cu interpreta Samanthei Jones din celebra serie „Sex and the City“.

„Am grijă de mine, iar asta include şi diete, exerciţii fizice şi reducerea stresului. Am glumit că am urmat o dietă din 1974, dar asta este, de fapt, adevărat“, a recunoscut Kim Cattral pentru revista „Woman & Home“. Această exigenţă devenită stil de viaţă a fost cu atât mai dificilă cu cât actriţa s-a lupta cu propriile obiceiuri şi cu premisele genetice. „Îmi place să mănânc, iar tipul meu somatic nu este în mod normal suplu, mai ales la această vârstă. Drept urmare, sunt atentă la toate alimentele şi băuturile pe care le consum, dar nu sunt obsedată. Acesta a devenit un stil de viaţă“, a explicat Cattrall.

Actriţa considerată un sex-simbol american, mai ales după rolul îndrăzneţ pe care l-a interpretat în „Sex and the City“, a recunoscut, totuşi, că îşi impune anumite reguli. „Pot să mănânc azi un desert, dar mâine am să renunţ la el. Sunt mereu atentă dacă mă îngraş sau slăbesc, pentru că, altfel, trebuie să depun mult efort la sala de fitness“, a mai zis cea care practică yoga în mod regulat.

kim cattrall reuters

Eleganţă minimalistă. FOTO Reuters

La 56 de ani, Cattrall arată mai bine decât alte femei la 30 de ani, însă actriţa a mărturisit că, în ciuda aparenţei, corpul ei oboseşte mai repede. „Pe măsură ce îmbătrânesc, îmi doresc ca exerciţiile să fie cât mai puţin solicitante şi prefer să mă plimb mai mult pe jos, pentru că această activitate echivalează cu alergatul“, a explicat ea.

În ciuda succesului, actriţa căsătorită de trei ori şi co-autoare a cărţii „Satisfaction: The Art of the Female Orgasm“ nu consideră că prin înfăţişarea şi atitudinea sa îi intimidează pe bărbaţi. „Bărbaţii din viaţa mea se uită la mine ca la o persoană, nu ca la un personaj pe care l-am interpretat“, a constatat ea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite