Kevin Spacey, acuzat că l-a apucat „ca o cobră” pe un bărbat. Detalii din procesul de agresiune sexuală

0
Publicat:

Actorul Kevin Spacey l-a apucat pe un bărbat "ca o cobră" într-un teatru din West End și a făcut un "val de comentarii josnice" care au fost de natură sexuală, este mărturia dată de unul dintre bărbații care-l acuză pe actor de agresiune sexuală.

Kevin Spacey este acuzat de agresiune sexuală FOTO Profimedia
Kevin Spacey este acuzat de agresiune sexuală FOTO Profimedia

Bărbatul, a cărui identitate nu este publică, a spus că starul de la Hollywood "mirosea a băutură" și l-a apucat cu "o forță atât de mare încât a fost cu adevărat dureros", scrie BBC.

Într-o declarație dată poliției, bărbatul a spus că a înghețat și a împins brațul lui Spacey.

Actorul american se confruntă cu 12 acuzații, pe care care le neagă.

În cea de-a patra zi a procesului lui Spacey, jurații au urmărit interviul înregistrat de poliție al unuia dintre reclamanți, un bărbat care susține că a fost agresat sexual de Spacey în timp ce se afla la un eveniment de teatru în 2005.

Bărbatul a spus că, atunci când erau singuri, Spacey i-a apucat penisul "ca o cobră care iese și se apucă".

"A fost agresiv", a spus el. "Nu a fost o încercare de a fi o seducție. A fost furios."

Întrebat despre răspunsul lui Spacey, el a spus că "a cam râs".

La primele impresii despre Spacey, bărbatul a spus: "Părerea mea, când a sosit a fost că mirosea a băutură. Părea dezorientat. Nu arăta ca și cum ar fi fost să doarmă."

Bărbatul i-a spus ofițerului de poliție că a fost "surprins" de presupusele comentarii brutale făcute de vedetă, spunând: "A fost foarte agresiv. Nu am avut niciodată pe cineva care să-mi vorbească în acest fel."

El a spus că se simte "foarte șocat" și "se simte foarte inconfortabil".

"A fost un abuz de putere", a spus bărbatul.

Întrebat de ce s-a prezentat la poliție, el a spus că a fost ca și cum "ar fi permis cuiva, într-un fel, să mă denigreze".

"Sper că va face ceea ce trebuie - dacă își cere scuze, atunci poate că nu voi vrea să meargă în instanță", a declarat el poliției.

"Sper că despovărarea pentru mine va aduce o oarecare închidere și dreptate. Pentru că a fost o nedreptate."

Spacey, în vârstă de 63 de ani, este acuzat de infracțiuni sexuale împotriva a patru bărbați, petrecute între 2001 și 2013.

El a pledat nevinovat în ianuarie la trei capete de acuzare de agresiune indecentă, trei capete de acuzare de agresiune sexuală și un capăt de acuzare pentru determinarea unei persoane să se angajeze în activități sexuale fără consimțământ.

De asemenea, el a negat anterior alte patru acuzații de agresiune sexuală și un capăt de acuzare pentru determinarea unei persoane să se angajeze în activități sexuale cu penetrare fără consimțământ.

Toți cei patru acuzatori au dreptul la anonimat pe viață în conformitate cu legea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite