Keith Morrison, tatăl vitreg al lui Matthew Perry, rupe tăcerea după moartea starului la 54 de ani

0
Publicat:

Keith Morrison, tatăl vitreg al lui Matthew Perry, i-a îndemnat pe fani să doneze la o fundație înființată în numele regretatului actor, notează Daily Mail. 

Matthew Perry jpeg

Jurnalistul de la Dateline, în vârstă de 76 de ani, a intrat pe X (fostul Twitter) pentru a-i îndemna pe oameni să doneze pentru Matthew Perry Foundation într-o postare emoționantă luni.

„Nu este genul de lucru pe care îl fac în mod obișnuit. Dar anul acesta este diferit. Faceți ce puteți. el ar fi fost recunoscător”, a scris acesta. 

Acest lucru vine după ce familia lui Perry i-a încurajat pe fanii săi să se implice și să îi ajute pe alții în ziua de Giving Tuesday.

Apropiații regretatului actor au înființat Fundația Matthew Perry la doar câteva zile după moartea acestuia, la sfârșitul lunii octombrie, la vârsta de 54 de ani.

Scopul organizației caritabile este de a ajuta alte persoane care suferă de dependență, prin „identificarea dependenței ca boală, abordarea complexului de stigmate care îi împiedică pe indivizi să caute și să acceseze îngrijiri și susținerea fermă a unui tratament mai bun și mai echitabil”.

Într-o declarație pentru People, familia starului din „Friends” a explicat: „Este important pentru noi, ca familie, să onorăm moștenirea lui Matthew. Potențialul pe care Fundația Matthew Perry îl are pentru a-i ajuta pe cei care suferă de această boală este ceva ce suntem mândri să aducem în lume”

Site-ul prezintă o fotografie alb-negru a regretatului actor, alături de o declarație pe care acesta a făcut-o despre moștenirea sa.

„Când voi muri, nu vreau ca «Friends» să fie primul lucru care să fie menționat - vreau ca primul lucru care să fie menționat să fie ajutarea altora. Și voi trăi restul vieții mele dovedind acest lucru. Dependența este mult prea puternică pentru ca cineva să o învingă singur. Dar împreună, zi de zi, o putem învinge”.

În cartea sa de memorii, „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, Perry a scris că a participat la 6.000 de întâlniri ale Alcoolicilor Anonimi și a intrat de 15 ori la dezintoxicare.

După ce a fost onorat de centrul de tratament Phoenix House în 2015, Perry a declarat pentru The Hollywood Reporter: „Nu poți avea o problemă cu drogurile timp de 30 de ani și apoi să te aștepți ca ea să fie rezolvată în 28 de zile”, referindu-se la perioada de timp pe care majoritatea companiilor de asigurări din SUA o acoperă pentru tratamentul împotriva abuzului de substanțe.

Matthew Perry a murit pe 28 octombrie, după ce a fost găsit fără reacție în jacuzzi-ul de la locuința sa.

Poliția de la fața locului nu a raportat niciun semn de crimă.

A fost efectuată o autopsie, dar rezultatele nu au fost încă făcute publice, în așteptarea rezultatelor raportului toxicologic.

Fundația Matthew Perry a fost înființată la 3 noiembrie.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite