Katy Perry şi Orlando Bloom, detalii despre planurile de nuntă: când are loc evenimentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orlando Bloom şi Katy Perry FOTO Guliver/Getty Images
Orlando Bloom şi Katy Perry FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa americană Katy Perry (34 de ani) şi actorul Orlando Bloom (42 de ani) au finalizat planurile de nuntă şi au stabilit când va avea loc evenimentul special din vieţile lor.

Katy Perry şi Orlando Bloom au finalizat planurile pentru nuntă, relatează s-au logodit anul acesta de Valentine’s Day, se vor căsători la finalul anului 2019. 

Cei doi au decis să facă o nuntă „mică şi intimă“, doar cu prietenii apropiaţi şi familia.

„Au apelat la o persoană specializată în organizarea de nunţi pentru a finaliza toate detaliile cu privire la ceremonie“, a declarat o sursă pentru People. „Katy se ocupă mai îndeaproape, însă şi Orlando este implicat în organizarea ceremoniei“, a mai spus sursa.

„Nu par să se streseze foarte mult cu privire la nuntă. Va fi o petrecere distractivă cu familia şi cu prietenii lor“, a mai declarat un prieten al actorului.

La începutul anului 2019, un alt apropiat declara că cei doi „sunt secretoşi în ceea ce priveşte ziua cea mare“.

Katty Perry şi Orlando Bloom au o relaţie din ianuarie 2016. Cei doi s-au despărţit pentru o scurtă perioadă, iar în septembrie 2018 au confirmat, într-o apariţie pe covorul roşu, că formează din nou o relaţie

orlando bloom katy perry foto getty

Orlando Bloom şi Katy Perry FOTO Guliver/Getty Images

Katy Perry şi Orlando Bloom formează din nou un cuplu după ce în anul 2017 au decis să se despartădupă aproximativ un an de relaţie. Însă, la interval de 8 luni, ei au fost surprinşi împreună, în timpul unui concert şi, astfel, au apărut zvonuri că s-ar fi împăcat.

Perry a mai fost căsătorită cu Russell Brand în perioada 2010-2012, iar Orlando Bloom a fost căsătorit cu modelul Miranda Kerr din 2010 până în 2013 şi au împreună cu băieţel, Flynn, în vârstă de 8 ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite