Katy Perry, însărcinată în şase luni, a fost lăudată de fani pentru show-ul plin de energie de la Cupa Mondială T2 feminină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Katy Perry a fost lăudată de fani pentru faptul că a ucat pe scenă, a cântat şi a dansat „impecabil“, în cadrul unui eveniment sportiv, după ce a făcut public faptul că este însărcinată în şase luni.

Katy Perry a susţinut primul concert după ce a anunţat că este însărcinată în şase luni. Cântăreaţa în vârstă de 35 de ani a cântat în deschiderea Cupei Mondiale T20 feminină, ce a avut loc în Melbourne, Australia.

Fanii au lăudat-o pe artistă pentru show-ul plin de energie şi culoare, ţinând cont de faptul că sarcina este una avansată, scrie Daily Mail.

Ea a ales să poarte pe scenă o ţinută în stil anii ’60, complet roz, dresuri strălucitoare şi cizme înalte cu toc, în timp ce a interpretat unele dintre cele mai cunsocute hituri ale sale, printre care „Roar“ şi „Firework“. 

Katy Perry FOTO Guliver/Getty Images

katy perry foto getty images

„A fost nemaipomenită. Are o voce excelentă, iar prezenţa scenică a fost remarcabilă, având în vedere că este însărcinată în şase luni“, a scris un fan pe Twitter.

„I-a năucit pe toţi, Regino“, se arată într-un alt mesaj.

„Felul în care Katy Perry a cântat şi a dansat pe tocuri gravidă fiind este remarcabil. Talentul ei este din afara acestei lumi“, a scris o altă persoană.

„A cântat excelent, s-a văzut strălucirea dată de sarcină“, a scris un alt fan. 

 

Katy Perry şi Orlando Bloom, care au o relaţie de trei ani, vor deveni părinţi. Este primul copil al cuplului. Vestea a fost dată de artistă în noul său videoclip, „Never Worn White“ lansat joi, 5 martie.

Katy Perry, numită recent de prinţul Charles ambasador al British Asian Trust pentru India, s-a logodit anul trecut cu Orlando Bloom. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie. 

Katy Perry a debutat în 2001, dar succesul a venit odată cu „One of the Boys” (2008). Catalogul ei muzical a generat peste 35 de miliarde de accesări audio online, iar cele cinci albume ale ei au fost vândute în peste 45 de milioane de copii, potrivit Capitol Records.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite