Julio Iglesias, mesaj pentru victimele de la Colectiv: „România a fost întotdeauna în inima mea, simt durere în aceste momente dificile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julio Iglesias s-a arătat impresionat
de tragedia de la clubul Colectiv FOTO Wiere/AFP
Julio Iglesias s-a arătat impresionat de tragedia de la clubul Colectiv FOTO Wiere/AFP

Julio Iglesias (72 de ani) a adresat pe Facebook un mesaj în limba română, dar şi o poză cu mesajul în limba engleză, către victimele de la clubul Colectiv, mărturisind că inima lui a fost mereu alături de România.

„Pentru toţi prietenii mei români, inima mea este cu voi, vă sunt alături şi vă transmit cele mai profunde condoleanţe pentru victimele şi suferinţa datorată tragediei de săptămâna trecută de la Colectiv. România a fost întotdeauna în inima mea şi de aceea simt durere în aceste momente dificile. Julio #colectiv“, a scris artistul pe Facebook, primind în schimb sute de like-uri şi mesaje de apreciere din partea fanilor români.

Julio Iglesias eşti un om adevărat. De aceea eşti iubit de atât de mulţi oameni“, „Toată stima pentru acest mare cântăreţ care este alături de români în marea lor suferinţă“, „Mulţumim pentru cuvintele transmise“, „Mult respect Julio Iglesias. Te iubim şi muzica ta este şi va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna“, au fost doar o parte dintre reacţiile românilor pe contul artistului.

Julio Iglesias trebuia să susţină un concert, pe 2 iulie, la Sala Palatului din Bucureşti, dar evenimentul a fost anulat până la sfârşitul acestui an, după de Iglesias a fost supus unei intervenţii microscopice la spate.

image

Mesajul în limba enegleză postat de Julio Iglesias FOTO Facebook

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilaţii şi materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, în 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei peste 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Julio Iglesias a cântat alături de artişti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.

Recent, violonistul André Rieu a declarat că va compune o melodie pentru victimele din clubul Colectiv. Acesta a venit cu un avion privat la Bucureşti, mergând la clubul Colectiv pentru a se reculege şi pentru a depune flori. „Când am auzit despre ceea ce s-a întâmplat singurul lucru la care m-am gândit a fost să vin aici cu voi şi să plâng cu voi, singurul lucru pe care vi-l pot oferi e muzica mea şi sper să vă ajute. Vreau să donez toţi banii de la dvd-urile cu concertele de la Bucureşti familiilor victimelor. Pot doar să vă ofer muzica mea şi banii, sper să ajute. Gândurile mele şi muzica mea sunt cu victimele, voi compune în continuare, voi compune o piesă pentru ei“, a spus André Rieu.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite