Jim Carrey a anunţat într-un interviu recent că se gândeşte să îşi încheie cariera VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jim Carrey

În cadrul unui interviu pentru Kit Hoover de la Hollywood Life, actorul a mărturisit că este pregătit să renunţe la actorie după o carieră de 40 de ani, întrucât îşi doreşte ”o viaţă liniştită”.

„Ascultaţi, mă voi retrage. Fără îndoială. Sunt mai degrabă serios”, a indicat el, înainte de a adăuga: „Asta depinde. Dacă îngerii îmi aduc un scenariu care a fost scris cu cerneală de aur şi care va marca publicul cu siguranţă, aş putea continua, dar iau o pauză”.

Actorul, în prezent în turneu de promovare a filmului „Sonic 2”, aspiră la o viaţă liniştită. Pictor în timpul liber, el vrea să se dedice artei: „Îmi place viaţa mea. Este foarte calmă. Îmi place să pictez. Îmi iubesc viaţa spirituală”.

„Am impresia, este ceva ce nicio celebritate nu a spus vreodată în public, că m-am săturat de asta. Am făcut destule lucruri. Este suficient”, a spus actorul.

Unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, Jim Carrey a cunoscut succesul în anii 1990 şi 2000, înainte de o pauză, marcată de o serie de insuccese. În prezent, apare în franciza „Sonic”, unde îl interpretează pe Dr. Robotnik. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite