Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere dansând pe mese. Imagini incendiare de la petrecere FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra divă Jennifer Lopez a dat o petrecere la piscină cu ocazia zilei sale de naștere. Cântăreața a împlinit 54 de ani luni, 24 iulie.

Artista a publicat de curând câteva imagini pe Instagram de la petrecerea de ziua ei. Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere cu prietenii și familia sa, în noua locuință pe care ea și soțul ei, Ben Affleck, au achiziționat-o recent.

Construită în 2000, casa are 10 dormitoare, 24 de băi, un garaj pentru 10 mașini (și alte 80 de locuri de parcare exterioare), un pavilion în grădină cu bucătărie, piscină și numeroase spații verzi. Totodată, există un corp separat cu teren de pickleball, zonă de relaxare, sală de fitness, ring de box și o casă cu două dormitoare pentru echipa de securitate. 

Artista apare într-o poză dansând pe o masă, cu brațele ridicate și purtând o rochie argintie strălucitoare cu spatele gol. 

Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea transmisă cu ocazia zilei de naștere. Iată un mic rezumat al petrecerii. Ben a găzduit-o în noua noastră casă și am avut alături cei mai apropiați prieteni și familia noastră. Toți copiii au fost acolo, a fost o zi superbă, plină de soare și perfectă pentru o petrecere la piscină. M-am simțit apreciată și prețuită de cei dragi și sunt extrem de recunoscătoare că sunt aici unde mă aflu astăzi, în acest moment al călătoriei mele prin viață, cu atât de mulți oameni frumoși alături. Vă doresc tuturor aceeași dragoste și fericire de ziua voastră și mereu!!!”, le-a transmis fanilor Jennifer Lopez.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite