Jennifer Garner a fost desemnată cea mai frumoasă femeie în 2019: „Nu m-am considerat niciodată o fată drăguţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Garner FOTO Guliver/Getty Images
Jennifer Garner FOTO Guliver/Getty Images

Actriţă, femeie de afaceri şi activistă pentru drepturile copiilor, Jennifer Garner, în vârstă de 47 de ani, a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume de către revista „People“.

Jennifer Garner a primit anul acesta titlul de cea mai frumoasă femeie din partea „People“, iar editorii revistei au explicat că unul dintre motive este modul de viaţă echilibrat al vedetei, care reuşeşte să îmbine perfect cariera, activităţile caritabile şi creşterea celor trei copii ai ei. 

Jennifer Garner îi creşte singură pe Violet (13 ani), Seraphina (10 ani) şi Samuel (7 ani), pe care îi are din căsnicia cu actorul Ben Affleck. 

Actriţa, care apare şi pe coperta „People“, a dezvăluit că în adolescenţă nu s-a considerat niciodată o fată drăguţă: „Nu am fost deloc printre fetele drăguţe, ocolite de complexe şi nesiguranţe. Eu nu m-am văzut niciodată ca fiind atrăgătoare, nu m-a caracterizat acest lucru. 

image

„M-am simţit bine în pielea mea, cred că ăsta a fost norocul meu. În familia mea nu s-a pus prea mare preţ pe aspectul fizic. Nu-mi amintesc să-mi fi spus vreodată părinţii că sunt drăguţă, aşa că nici nu m-am gândit la asta“, a explicat Garner. 

De asemenea, în prezent, Garner recunoaşte că nu este o persoană foarte elegantă, preferând jeanşii, pantofii sport şi puloverele, iar excepţia are loc când trebuie să apară pe covorul roşu.

Actriţa mărturiseşte că nu-i place nici să se machieze: „Nici nu prea mă pricep să o fac, iar când se întâmplă să mă machiez singură pare că sunt vânătă, nu machiată“, a declarat vedeta râzând. 

„Când ajung acasă de la o şedinţă foto sau de la un eveniment, copiii mă roagă să mă spăl pe faţă şi să mă îmbrac în haine de casă, ceea ce mi se pare un compliment, pentru că ei vor să arăt ca o mamă, nu ca un star“, a adăugat actriţa. 

Imagine indisponibilă

FOTO Guliver/Getty Images

Revista „People“ acordă anual acest titlu, iar în 2018 i-a fost acordat cântăreţei Pink.

Imagine indisponibilă

FOTO Guliver/Getty Images 

Jennifer Garner şi-a început cariera în musical, a urmat cursuri de pian, dar şi de balet. A absolvit Universitatea Denison din Ohio în 1994 şi a debutat în televiziune în miniseria NBC „Danielle Steel's Zoya“ (1995).

În 2001, Garner a primit rolul care avea să îi aducă celebritatea - agentul CIA Sydney Bristow în serialul ABC „Alias“, care a avut cinci sezoane. Jennifer Garner a primit un Glob de Aur şi un premiu al Screen Actors Guild pentru acest rol, dar şi patru nominalizări la premiile Emmy.

Printre cele mai importante filme în care a jucat se numără „Juno“ (2007), „Dallas Buyers Club“ (2013) şi „Love, Simon“ (2018). În 2005, Garner s-a căsătorit cu actorul şi regizorul Ben Affleck, cu care a jucat în „Pearl Harbor“ şi „Daredevil“. În 2015, după zece ani, cei doi şi-au anunţat despărţirea, iar divorţul a fost pronunţat în 2018, însă au rămas în relaţii foarte bune. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite