Jay Z, Beyoncé, Chance the Rapper şi Big Sean, concert pentru susţinerea lui Clinton: Suntem puternici împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jay Z, Beyoncé, Chance the Rapper şi Big Sean au susţinut, vineri seară, în Cleveland, un concert în sprijinirea campaniei lui Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, scrie CNN, citat de News.ro.

Grupul de staruri rap şi hip-hop au îndemnat spectatorii să meargă marţi la vot şi să susţină ferm candidatura lui Hillary Clinton.

„Vreau ca fiica mea să crească văzând o femeie la conducerea ţării noastre şi ştiind că posibilităţile ei sunt nelimitate“, a spus Beyoncé. „Şi de asta sunt cu ea“.

Concertul din Cleveland a fost anunţat în urmă cu câteva săptămâni, dar doar sub forma unei reprezentaţii a lui Jay Z. „Avem lucruri neterminate. Mai multe bariere de trecut şi, cu ajutorul vostru, un tavan de sticlă de doborât pentru totdeauna“, a spus Clinton în faţa publicului.

Hillary Clinton a apărut pe scenă după duetul Jay Z - Beyoncé. Ea l-a citat pe rapper: „Jay a spus ceva memorabil de care toţi ar trebui să ne amintim: Rosa Parks s-a aşezat, ca Martin Luther să poată merge. Şi Martin Luther a mers, ca Barack Obama să poată alerga. Barack Obama a alergat, ca toţi copiii să poată zbura“.

Nimeni nu a menţionat numele Donald Trump pe scenă, însă mai mulţi artişti au făcut referire la candidatura lui. „Celălalt tip, căruia nu îi doresc răul... Nu poate fi preşedintele meu“, a spus Jay Z. „Nu poate fi preşedintele nostru. Odată ce ne separi, ne slăbeşti. Suntem puternici împreună. Şi fără alte vorbe, aş vrea să vi-l prezint pe următorul preşedinte al Statelor Unite, doamna Hillary Clinton“, a mai spus el.

Jay Z şi Beyoncé au mai spus, în încheierea recitalului: „Trebuie să ne gândim la viitorul fiicelor noastre, fiilor noştri şi să votăm pentru cineva căruia îi pasă de ei la fel de mult ca noi. Dacă sunteţi pregătiţi pentru libertate, faceţi zgomot“.

Beyoncé o susţine public pe Hillary Clinton încă din 2015, când a participat la o gală de strângere de fonduri organizată de candidata democrată, însă vineri seară a fost pentru prima dată când a cântat la un eveniment de susţinere a campaniei ei.

„Nu contează cine sunt. Sunt aici pentru a o sărbători pe viitoarea şi prima femeie preşedinte“, a afirmat Chance the Rapper pe scenă. „Ea duce acum această luptă, câştigă cursa, dar are nevoie de tot ajutorul nostru“, a adăugat el.

„Arătaţi degetele mijlocii. Ştiţi pentru cine sunt“, a îndemnat Big Sean spectatorii.

Donald Trump s-a întâlnit cu susţinătorii săi în Hersey, Pennsylvania. „Înţeleg că am stabilit un record pentru acestă clădire şi, apropo, nu a trebuit să îi aduc nici pe J-Lo, nici pe Jay Z. Sunt aici doar eu. Fără chitară, fără pian, fără nimic“, a spus candidatul republican mulţimii.

Campania lui Hillary Clinton a fost susţinută şi de un concert, care a avut loc sâmbăta trecută, la Miami, la care au cântat Jennifer Lopez şi Marc Anthony, de recitalul lui Miley Cyrus, de luna trecută de la George Mason University. Katy Perry va concerta din nou în sprijinul lui Clinton, sâmbătă, în Philadelphia, după ce luna trecută a susţinut campania în Las Vegas.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite