Iulia Albu o critică pe Andreea Bălan pentru imaginile din spital: „Ce noroc să te trezeşti după operaţie machiată şi în lenjerie sexy“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulia Albu la Adevarul Live FOTO Marian Iliescu
Iulia Albu la Adevarul Live FOTO Marian Iliescu

Criticul de modă şi vedeta de televiziune Iulia Albu (37 de ani) a criticat-o dur pe cântăreaţa Andreea Bălan (34 de ani) pentru fotografiile „photoshopate“ din spital, publicate după ce a născut.

Iulia Albu a criticat-o dur pe Andreea Bălan pentru felul în care s-a afişat pe patul de spital, după ce a născut o fetiţă şi a întâmpinat complicaţii grave, suferind un stop-cardio respirator în timpul operaţiei de cezariană şi alte două operaţii pentru eliminarea unor hematoame. 

Într-un text publicat pe site-ulfotografiile din spital pe care Andreea Bălan le-a publicat pe contul ei de Facebook. 

„Andreea Bălan este în tot şi toate. A născut, s-a operat din nou, este sănătoasă, este din nou rău, dar totul extrem de glamumumuu (n.r. - glamour) cu sau fără rost. Nu mă înţelegeţi greşit, departe de mine intenţia de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abţine, totuşi, să comentez ultimele imagini (pardon cele mai recente) postate de fosta «André-a»!“, a scris Iulia Albu. 

andreea balan foto facebook andreea balan arhiva personala

Andreea Bălan FOTO Facebook Andreea Bălan 

Fashion editorul a continuat prin a o critica pe artistă pentru machiaj, coafură şi vestimentaţie, acuzând faptul că a afişat o imagine „de revistă“, fiind tot timpul machiată şi coafată, în ciuda problemelor grave de sănătate suferite. 

„Diva ni se înfăţişează într-o ipostază extrem de photoshopată, machiată, coafată şi cu vedere largă la cămăşuţa suflecată «poale-n brîu» care dezgoleşte picioruşul cu ciorapii compresivi şi branulă în venă. Domnişoara îl va întrece în curând şi pe Bote (n.r. Cătălin Botezatu) la articole în presă şi postări despre propria sănătate. Noroc că Andreea a fost o fată prevăzătoare şi ne-a indicat clar numele spitalului unde era pe punctul de a-şi pierde viaţa, ca să înţelegem şi noi ce anume personal a repus-o în trei secunde în această formă editorial numai bună de postat pe vreo copertă de revistă! Cum? A ieşit deja revista?!“, a scris Iulia Albu.

Criticul de modă a continuat să o ironizeze pe cântăreaţă şi pentru faptul că ar fi purtat „lenjerie sexy“ după operaţia de cezariană. 

„Ce noroc să te trezeşti după operaţie machiată şi în lenjerie sexy (vezi sutienul negru), nu ca tot muritorul în cămaşă de noapte şi cu faţa umflată. Asta ca să nu mai vorbim despre drumul melcilor, când te târăşti pe hol cu perfuzia după tine şi toată lumea te întreabă ce «aere» (îţi) dai! Voi astea care aţi născut ca niste «doamne», cu cezariană, ştiţi despre ce vorbesc“, a încheiat fashion editorul.  

„Îi sunt profund recunoscătoare Andreei că ne ţine la curent cu TOT, că are un fotograf mereu aproape care să imortalizeze clipele înduioşătoare în care o vizitează soţul, că îşi face timp să se asorteze cu acesta“, a completat Iulia. 

image

Pe 4 martie, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator după operaţia de cezariană prin care a adus pe lume al doilea copil. Ulterior, cântăreaţa a dezvăluit că o embolie amiotică a fost cauza stopului cardio-respirator.  

La scurt timp după ce a fost externată, pe 15 martie, Andreea Bălan a ajuns din nou la spital şi a fost operată de urgenţă după ce a suferit o hemoragie masivă, iar medicii au observat că s-au format mai multe hematoame sub prima operaţie.  

Cântăreaţa a ajuns din nou pe masa de operaţie pe 22 martie, deoarece au apărut alte hematoame. Pe 27 martie, Andreea Bălan a fost externată. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite