Irinel Columbeanu, supranumit şi „milionarul falimentar“, dezvăluiri picante din viaţa intimă, în emisiunea lui Denise Rifai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irinel Columbenu a vorbit în emisiunea moderată de Denise Rifai despre viaţa sa intimă, dar şi multe alte experienţe care l-au marcat sau care l-a făcut să fie cine este astăzi.

Cunoscut cândva ca un milionar excentric, astăzi este supranumit "milionarul falimentar". Irinel Columbeanu locuieşte cu chirie într-un bloc din Colentina. 

Acesta a vorbit în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D, despre mărire, decădere şi viaţa sa intimă. 

Averea lui Columbeanu era estimată la zeci de milioane de euro, a fost pe prima pagină a tabloidelor ani de zile, iar acum trăieşte o viaţă total diferită faţă de cum a fost obişnuit. 

Întrebat ce au iubit femeile la el, acesta a răspuns vag: „Şarmul”. În aceeaşi notă, acesta a fost întrebat dacă se consideră un om atrăgător. „Eu cred că da. Probabil sunt săritor”.

Irinel Columbeanu a recunoscut că este şi un "pic afemeiat". Acesta a precizat că nu alege el femeile tinere, totul este de comun acord. 

Citeşte continuarea pe Click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite