Irinel Columbeanu, noi declarații despre fosta soție: „Nu o mai cheamă Monica Columbeanu”

0
Publicat:

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, fostul milionar de la Izvorani Irinel Columbeanu a făcut declarații despre fosta sa soție, Monica Gabor, dar și despre relația pe care o are cu fiica sa, Irina.

Irinel Columbeanu
Columbeanu a vorbit și despre vizita pe care urmează să i-o facă fiica sa.Foto:Captură video YouTube

Columbeanu a declarat în cadrul emisiunii menționate că Monica Gabor și-a dorit să devină actriță. Deși visul nu i-a devenit realitate până acum, fostul milionar susține că „probabil că va reuși” să aibă o carieră în acest domeniu. 

„Am observat că și în America e destul de cunoscută. Nu știu dacă și-a realizat visul ei de a deveni actriță de cinema, nu a reușit încă, dar probabil că va reuși. Să știți că acum o cheamă Monica Wangsuo, nu o mai cheamă Monica Columbeanu”, a dezvăuit Irinel Columbeanu, despre Monica Gabor. 

De asemenea, acesta a vorbit și despre mult așteptata vizită a fiicei sale, Irina.

Citește continuarea pe Click.ro! 

Amintim faptul că Irina Columbeanu s-a stabilit definitiv în SUA în anul 2018, alături de mama sa și de partenerul acesteia, Mr. Pink. 

Irinel Columbeanu s-a mutat de ceva timp la un azil de bătrâni din Ghermănești, unde și-a petrecut ultimii ani din viață regretata creatoare de modă Zina Dumitrescu

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite